Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maja Kovačević

Sestra nestale Marijane iz BB-a ispala je iz Zadruge: Slomljena sam, izgubila sam dva člana obitelji

Foto: Youtube/Screenshot
1/12
11.04.2023.
u 11:58

Maja Kovačević sudjelovala je u showu "Zadruga" iz kojeg je ovog tjedna ispala i priznala kako joj ej bilo teško jer dok je boravila u showu preminuo joj je otac, a sestra Marijana je nestala prije godinu dana

Maja Kovačević napustila je jučer reality show "Zadruga" i po izlasku iz izolacije ovog realityja priznala je kako je psihički slomljena. Naime, u kratkom vremenu njezina obitelj je proživjela dvije velike tragedije i najprije je prije godinu dana nestala njezina sestra Marijana, koju javnost poznaje i kao pobjednicu regionalnog Big Brothera, a nedavno je preminuo i njezin otac Ivo.

- Malo mi je drugačije iskustvo bilo. Bit ću skroz iskrena i reći ću da sam emotivno i psihički iscrpljena i slomljena. Unutra to nisam željela pokazati tim strancima. Neki su mi manje, neki više dragi, ali nisu prijatelji da bih dijelila osjećaje s njima. Pokušavala sam se izboriti da budem ok sama sa sobom svaki dan. Izgubila sam dva člana obitelji. Ušla sam da bih pružila nešto više sebi i obitelji i nikome nisam htjela do znanja kako sam. Stavljala sam lažni osmijeh na lice i treba mi da sad izbacim iz sebe sve što nosim. Otac je trebao biti tu da me odvede kući večeras - kroz suze je po izlasku rekla shrvana Maja. 

Njezin otac Ivo Kovačević preminuo je krajem 2022. godine u šibenskoj bolnici, nakon kratke i teške bolesti i Maja je nekoliko dana kasnije stigla na očev pogreb i brzo se nakon pogreba vratila u show i pred ostalim sudionicima istaknula da je život kratak i da ga treba živjeti.  Maji su javili da joj je umro tata dva dana prije Nove godine, dok je bila u showu. Nakon što je primila vijest Maja je sjela za stol, a oko nje se ubrzo skupilo mnoštvo kako bi joj pružili podršku i utjehu u tom teškom trenutku.   

- Ne znam, razbolio se naglo, ima tri tjedna. I sad je na rođendan umro. Nisam dobro. Rekli su da je dobio koronu, imao je i upalu pluća, dva puta se srušio - izjavila je Maja kroz suze. Maja i njezina obitelj još uvijek nemaju informacije o njezinoj sestri Marijani koja je nestala.  Podsjetimo, Marijanin nestanak prijavio je njezin suprug Karlo Seifert, a nestala je tijekom noći 27. travnja te nije ostavila nikakvu poruku niti je dala ikakvih naznaka da bi se mogla udaljiti iz kuće. U trenutku nestanka na sebi je imala kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice.

VIDEO: Sanja Doležal: Imam bore, imam višak kilograma, ali ni ne nastojim izgledati kao da imam 25 godina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije