Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajna mladolikosti

Sanja Doležal: Imam bora, imam viška kila, ali ni ne nastojim izgledati kao da imam 25 godina

Zagreb: Sanja, Marinko i Zec najavili koncert u Lisinskom
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/10
11.04.2023.
u 10:15

Pjevačica i voditeljica kaže kako tajna njezine mladolikosti leži i u genetici jer njezin otac, koji će uskoro napuniti 84 godine, još uvijek ima lice kao beba

Glazbenu karijeru Sanja Doležal (59) započela je 1981. godine kao članica zagrebačke pop-rock skupine ''Prva ljubav'', a potom i kao dio Novih fosila s kojima nas je predstavljala na Euroviziji 1987. godine pjesmom ''Ja sam za ples'', a hitove ovog mnogima omiljenog benda Sanja će s Vladimirom Kočišem i Marinkom Colnagom zapjevati u Lisinskom na koncertu koji će se održati 18. travnja. 

– Danas se više nego ikad veselimo probama i koncertima. Ne nastupamo puno, pa nam je svaki odlazak na koncert kao maturalac. Spoham piceke ako idemo dalje na put, sjednemo u kombi i blebećemo o dobrim starim vremenima. Koncertima se jako veselimo jer je taj osjećaj dijeljenja emocija s publikom zaista neopisiv – priča pjevačica u razgovoru za T portal i prisjeća se i svog prvog honorara te na što ga je potrošila.

– Od prve turneje s Fosilima u Sovjetskom Savezu kupila sam polovni auto, mali crveni, koji se raspao nakon nekoliko mjeseci. (smijeh) – kaže Sanja čijem se mladolikom izgledu mnogi dive i žele otkriti tajnu. Pjevačica kaže kako sigurno dio zasluga pripada genetici.

– Ako kažem da je stvar u genima, nitko mi neće vjerovati. Ali zaista, moj tata će uskoro napuniti 84 godine, a ima lice kao beba. Imam bora, imam viška kila, ali ni ne nastojim izgledati kao da imam 25 godina, jer to zaista nije moguće. Dobro se osjećati i prihvatiti godine, mislim da je to tajna. Naravno, nastojim paziti na sebe, mackati se kremicama, ali ne preskupima, dosta spavati i što više vremena provoditi u prirodi, bez šminke – otkriva pjevačica koju možete gledati i u predstavi "Ljubav, gubitci i moda" te u IN Magazinu gdje ima svoju novu rubriku "Iskreno sa Sanjom" u kojoj poznate i nepoznate osobe razgovaraju o brojnim temama i pred kamerama ogole dušu.

– Mislim da ljudi znaju da nisam tip koji provocira i vrijeđa. Otvoreno i iskreno možemo razgovarati o bilo kojoj temi te svakako poštivati tuđa iskustva i razmišljanja. Mnoge od gostiju osobno poznajem, vjeruju mi i to je svakako najjači adut zbog čega pristaju doći i razgovarati o temi – rekla nam je nedavno Sanja. 

VIDEO Glazbenik iznenadio priznanjem: Radim u fast foodu i perem podove kako bih mogao platiti režije

Ključne riječi

Komentara 8

MI
MiljenkoTravić
11:01 11.04.2023.

Sanja je zakon, respect i nakon do poda. Ne glumi nekaj kaj nije i ne hvata pažnju kak got može

AM
Axis Mundi
15:28 11.04.2023.

Kako ne razumijete što je Sanja htjela reći? Htjela je reći da ne pokušava nešto što pokušavaju neke njene kolegice, nebitno je l' uspješno il' neuspješno, koje ne da žele izgledati kao 25-godišnjakinje, već valjda 15-godišnjakinje. Pogledajte što izvodi bivša predsjednica, zatim Pišek naročito i hrpa ostalih. Nijedna od njih osim toga nema nijednu normalnu fotografiju, već samo fotošop, 100 filtera nakon kojih ih ni majke ne prepoznaju, a čitateljima i pratiteljima se prodaje magla. Jedno je sitno uljepšati foto-uradak što se oduvijek radilo, drugo je totalno promijeniti lični opis. Pogledajte Pišek dok vodi emisiju, koliko se trudila nategnuti i izgladiti lice u pokušaju da izgleda 25 godina mlađa (pored ostalih zahvata, još malo i nos će imati dvije rupice). Sanja to ne radi, ne trudi se biti ono što nije, to je htjela reći. Jedino me zanima to lice poput bebe u 84-godišnjaka, al' dobro, to je samo stilska figura koja želi reći da se netko te dobi jako dobro drži. Sanja je nekad baš lijepa bila, dovoljno je da bude najbolja verzija sebe danas, njega i "održavanje" je korisno i potrebno, ali s mjerom, ostalo je cirkus koji se izvodi na svim stranama.

CR
crocro
14:44 11.04.2023.

Kaže da ne nastoji izgledati kao da ima 25, a to znači kada bi nastojala izgledati kao da ima 25, da li bi u tome uspjela i kako bi prevarila godine i ljude oko sebe. To je isto kao kada bi rekli da samo našminkamo Dinamov stadion i da bi izgledao europski, mladoliko i atraktivno. Poštovanu pjevačicu izuzetno poštujem, ali joj moram istaknuti da se niti ne mora pomlađivati jer više je cijenjena prirodna nego operacijama i botoksima zategnuta kao mnoge njezine kolegice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije