Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko finale

Saša Kopljar i Jole na Ultri partijali u Crocsicama

Ultra
Foto: Promo
1/6
16.07.2014.
u 18:34

Zabava je ispred hotela Amfora Grand Beach Resort započela u poslijepodnevnim satima, točnije u 16 sati i nastavila se do ponoći

Jučer je spektakularnom završnicom na Hvaru, tulumom Ultra Beach, održanom ispred hotela Amfora Grand Beach Resort, završio festival Ultra Europe. I dok su prva tri festivalska dana privukla više od 120.000 partijanera, tulumu Ultra Beach prisustvovali su samo najveći obožavatelji elektronske glazbe – i to njih 5000 iz gotovo cijelog svijeta.

Zabava je ispred hotela Amfora Grand Beach Resort započela u poslijepodnevnim satima, točnije u 16 sati i nastavila se do ponoći. Jedinstvenoj atmosferi pridonijeli su i nastupi DJ zvijezda – Justina Oha, Dillona Francisa, Dipla, Goldiggersa i Afrojacka. 

Ekskluzivni party na Hvaru nisu propustile ni poznate osobe iz društvenog života Hrvatske pa je tako glazbenica Maja Šuput plesala u društvu prijateljice i poduzetnice Lane Biondić, a pridružile su im se i dizajnerice brenda 82SCORE88 Anamarija Asanović i bivša odbojkašica Vesna Jelić. Na tulumu Ultra Beach viđeni su i dizajnerica Aleksandra Dojčinović, manekenka Vedrana Linardić, nogometaš Ante Rebić, TV voditelj Saša Kopljar koji je bio sa suprugom Renatom te glazbenik Joško Čagalj Jole i drugi.

>> Partijaner s Ultre: Pretukli su me jer sam se ljubio sa svojim dečkom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije