Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobro se provodi

Sanja Doležal se javila iz Londona i oduševila pratitelje: 'Uvijek lijepa, kao djevojčica'

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/11
09.06.2022.
u 15:39

Pjevačica i voditeljica Sanja Doležal (58) javila se iz Londona gdje je otputovala prošlog tjedna kada se pratiteljima javila iz zagrebačke zračne luke te se pohvalila novom frizurom. Naime, skratila je svoje plave uvojke u popularni bob koji je hit u posljednjih nekoliko sezona.

Pjevačica i voditeljica Sanja Doležal (58) javila se iz Londona gdje je otputovala prošlog tjedna kada se pratiteljima javila iz zagrebačke zračne luke te se pohvalila novom frizurom. Naime, skratila je svoje plave uvojke u popularni bob koji je hit u posljednjih nekoliko sezona.

Sanja redovito na društvenim mrežama objavljuje fotografije iz privatnog života, pa je tako podijelila nekoliko fotografija iz britanske prijestolnice gdje je stigla u posjet svojoj kćeri Lei koja tamo studira na jazz akademiji.

-Konačno malo odmora- napisala je Sanja uz fotografiju na kojoj je s osmjehom na licu pozirala u s knjigom u ruci, a objavila je i fotku ispred ABBA arene u istočnom dijelu grada.

-Neki mašu kraljici, a ja sam spremna za ples- poručila je Sanja i zaradila brojne komplimente.

''Divno, prekrasna Sanja'', ''Kako si zgodna'', ''Uvijek lijepa'', ''Divna'', ''Prekrasna si, uživaj'', ''Zgodna, frizura pogođena'', ''Lijepa i prirodna, svaka čast'', ''Djevojčica'', ''Sjajno'', samo je dio komentara.

Podsjetimo, Sanja je nedavno progovorila desetoj godišnjici smrti svog voljenog supruga Nenada i podijelila svoje iskustvo o mukama menopauze kroz koje žene prolaze.

Sanja je u razgovoru s voditeljicom Josipom Pavičić u rubrici IN Magazina ''Sasvim opušteno'' otkrila kako danas radi puno više nego u mladosti te progovorila o ''hormonalnom ludilu menopauze'' u kojem si žene krenu postavljati pitanje ''jer više nema vremena'' te kako si je u tom periodu postavila brojna pitanja poput ''Tko sam ja?'' i ''Gdje sam sada na pragu 60-e''.

-Derali su me valunzi k'o ludi prije pet, šest godina. U momentu kad je vani plus 40, a ti goriš na plus 70 nije lako- ispričala je Sanja i priznala kako joj to bilo iznimno teško razdolje koje je jedva psihički izdržala. Mjesecima je osjećala tugu i sjetu pa je čak pomislila da pada u depresiju, a danas se osjeća bolje no ikad prije.

VIDEO Kraj ljubavi! Shakira se oglasila o prekidu veze s Piqueom: 'Potvrđujemo da se rastajemo'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar HajdukLika
HajdukLika
22:56 09.06.2022.

Pa nije baš kao djevojčica. Lijepa je i draga osoba. Bez sumnje. No i gospođa Doležal nemože izbjeći nuspojave starenja. A, zašto bi i trebala? Sve je to život.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije