Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve je nestalo

Sandri iz 'Ljubavi na selu' potres je uništio dom, a sada joj pomaže kolegica iz showa

Foto: Facebook
1/6
16.01.2021.
u 11:35

Pozivam ljude dobre volje i dobrog srca da doniraju novac za obnovu stana i radnog mjesta te da zajedničkim snagama se udružimo i pomognemo mojoj dragoj prijateljici u nevolji, napisala je na Facebooku Sandrina kolegica Ines Petrić

Sandra Gomboc Škrinjar (32) koju smo gledali u RTL-ovom showu "Ljubav je na selu" tijekom potresa, koji je prije skoro tri tjedna pogodio Sisak, Glinu i Petrinju te okolicu ovih gradova, ostala je bez svog doma i radnog mjesta. Njezini bivši kolege iz showa nisu je zaboravili i Ines Petrić je putem svog Facebooka zamolila sve koji to mogu da pomognu njezinoj prijateljici. 

- Potrebna je sanacija i obnova stana za moju dragu prijateljicu Sandru iz Gline. Naime, Sandrin dom i radno mjesto više ne postoje. Pozivam ljude dobre volje i dobrog srca da doniraju novac za obnovu stana i radnog mjesta te da zajedničkim snagama se udružimo i pomognemo mojoj dragoj prijateljici u nevolji .Ne zaboravi da kad svijet gledaš očima ljubavi u svemu vidiš ljubav. Ljudeki pokažite svoje srce i pomognite koliko možete - napisala je Ines. Sandra je prije nekoliko dana ispričala kako je u vrijeme potresa bila u stanu u kojem živi već duže vrijeme, a koji se nalazi iznad kafića u kojem radi. 

- Jako je lupalo, ljuljalo, trajalo je cijelu vječnost. Počele su sirene, ma užas... kao da počinje rat. Izletjeli smo van iz spavaće sobe, usput sam vidjela pola toga razbijenog i pola zida u kuhinji kod sudopera. Krenuli smo niz stepenice na parking - ispričala je Sandra za 24 sata nakon potresa. U stanu u kojem je živjela više ne smije biti i sada je s dečkom smještena kod njegove majke i kaže kako je psihički jako loše i danima nije jela od stresa. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije