Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U seksi izdanju

Sandra Perković sama uživa u gradu ljubavi!

Foto: Instagram
1/7
24.09.2018.
u 12:12

Nakon natjecanja i napornih treninga sportašica si obavezno priušti putovanje na kojemu napuni baterije

Iako je francuski glavni grad posjetila prošle godine, ljubav prema Parizu Sandre Perković, hrvatske rekorderke u bacanju diska i najtrofejnije atletičarke, ne jenjava.

Prošle je godine ondje bila s prijateljicom Sonjom Bašić i rukometašima Senjaminom Burićem i Jerkom Matulićem, a na Instagramu možemo vidjeti kako često objavljuje fotografije prisjećajući se tog putovanja. Ovaj put se nakon napornih treninga, ali i uspješnih natjecanja naša aktualna olimpijska pobjednica te svjetska i europska prvakinja odlučila na rujanski predah zaputiti u Pariz samo u ženskom društvu. Pariz je poznat kao romantičan grad, no našu atletičarku to nije omelo u namjeri da povede samo svoje prijateljice.

Na Instagramu je objavila fotografiju s Elom Bokavšek, vlasnicom popularnog splitskog restorana Bokarija te pizzerije Bokamorra. Na Instagram priči možemo vidjeti kako je s njom i sestra naše poznate dizajnerice Aleksandre Dojčinović – Snježana. Djevojke uživaju u noćnom provodu, ali i u šetnji i razgledavanju znamenitosti danju. Na Instagramu nema slika Aleksandre Dojčinović, ali fanovi nagađaju da je i ona s njima.

 

 

Inače, Sandra u posljednje tri godine ostvaruje zavidne sportske rezultate,a konstantno radi i na svome izgledu. Redovito odlazi na razne kozmetičke tretmane, vjerna je istoj vizažistici koja dobro procjenjuje koji make up uklopiti u njena događanja, a uz sve to lijepa sportašica nije sklona monotoniji ni kada je riječ o frizuri.

Prije odlaska u Pariz na prijmu kod zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, koji je u palači Dverce ugostio sportaše koji su u 2018. godini postigli iznimne rezultate na sportskim borilištima diljem Europe i svijeta, pojavila se u elegantnom izdanju, crnim hlačama i točkastoj bluzi. Obožavateljima se svidjela promjena i komentirali su njezin izgled uspoređujući je s reality zvijezdom Khloe Kardashian.

Iz Pariza je objavila i fotografiju na kojoj je u maloj crnoj Balmain haljini dubokog dekoltea kakav na njoj nismo navikli vidjeti i sandalama s visokim potpeticama hrvatskog dizajna Ledenko. Za ovu fotografiju dobila je brojne komplimente, a mnogi su se složili komentirajući da joj ‘Pariz zaista dobro stoji’.

Sudeći po mnoštvu fotografija na kojima uživaju u hrani, vinu i šetnjama, veselo društvo ondje se odlično provodi i bez muškaraca.

Pogledajte koje Hrvatice vole prirodni look

Ključne riječi

Komentara 39

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
12:22 24.09.2018.

Znači otišla upoznati afro-arapsku kulturu...lijepo..

DU
Deleted user
17:51 24.09.2018.

Tko ju je slikao ako je sama???

NA
nataly
17:41 24.09.2018.

A uh. Ovakve se setaju u ulici Pigalle nudeci svoje usluge putnicima namjernicima. A i Arapi se za ovakvima vole zalijetati. Ne treba bas sve otkriti da bi bila primjecena. Jedno je stil i privlacnost, a drugo primitivizam i cajkaa stil. Kad ti sise ispadnu u tanjur u restoranu, a gace proviruju ispod haljine, to je primitivizam i radodajka stil. Nazalost. Jer njoj to ne treba. Manje je vise.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije