Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Titula plesne kraljice

Sjećate li se twerkerice Sarah, sada sudjeluje u novom realityju

24.09.2018.
u 11:13

Show će se moći pratiti na YouTubeu, a svaki će pokret biti egzotičniji i erotičniji od prethodnog

Na YouTube kanalu 24sata od danas možete pogledati novi reality show, “Plesni izazov“. Plesačice iz cijele zemlje, točnije njih sedam, borit će se za titulu plesne kraljice.

Izvođačice će se, osim u koreografijama koje su vježbale godinama, morati okušati i u nekima koje nikada nisu probale. A svaki će pokret biti egzotičniji i erotičniji od prethodnog.

Nakon što smo čitali, gledali i slušali o twerkanju Miley Cyrus – plesu koji je preuzela od afroameričkih plesačica u reperskim spotovima i striptiz klubovima, u Hrvatskoj smo za vrijeme “Supertalenta” prošle godine vidjeli da su s tim plesom upoznate i neke naše plesačice, ponajprije 19-godišnja Sarah Seifert.

Ona kaže da je stražnjica najizazovniji dio njezina tijela i smatra da bi sve cure trebale naučiti twerkati jer će tako više cijeniti svoje tijelo.

Njihove sposobnosti ocjenjivat će stilist Neven Ciganović, ali i etablirane plesačice Polina Golubova i Nina Bunjevac. Nina će uzeti u obzir ukupan dojam, komunikaciju s publikom, izraz lica, kostime i fizičku spremu, dok se Neven šarmantno našalio govoreći da će plesačice morati pokušati i njega uzbuditi budući da je riječ o senzualnim plesovima u kojima je seksepil bitna stavka.

Jedna od sedam kandidatkinja majka je dvaju dječaka, Iva Hrvojić. Bavi se latino-američkim plesovima u kojima su, kaže, bitni kukovi, stražnjica i grudi. Dodaje da tijelo putem glazbe mora pričati priču.

Komentara 4

MA
marcel
12:31 24.09.2018.

ko nema u glavi, ima u guzici

VK
VKSS
11:27 24.09.2018.

Ponos roditelja,buduceg muza i buduce djece...

OB
ObrenM
16:40 24.09.2018.

Videci njenoga taticu kako joj goloj pljesce i slika, tu je i 100 postotni incest.To su tekovine EU,pa mozemo uz pederastiju,pedofiliju ocekivati i potporu incestu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije