Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Goran Jurenec

Gospodin Savršeni pozvao nas je u svoju vilu i otkrio zanimljive detalje

Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/6
22.09.2018.
u 08:46

Novinari Ekrana prvi su ušli u luksuznu vilu nadomak Zagrebu u kojoj se snima novi RTL-ov reality čije su zvijezde maneken Goran Jurenec i ljepotice među kojima on mora odabrati buduću suprugu.

Velika dvorišna vrata, onakva kakva smo viđali na najavnoj špici hollywoodskih serija o bogatašima, otvaraju se i vozimo se prema raskošnoj vili smještenoj na obroncima samoborskog gorja.

U vili okruženoj zelenilom koje štiti od radoznalih pogleda dočekuje nas naš domaćin Goran Jurenec odnedavno, zahvaljujući showu RTL-a, poznat i kao Gospodin savršeni, kojeg ćemo na ekranu gledati ove jeseni. Otvara nam vrata vile koja ima vinoteku, saunu, jacuzzi, biblioteku, bazen i u kojoj živi s djevojkama koje se bore za njegovu naklonost. Markantan, visok i atletski građen, Jurenec nas ljubazno dočekuje, nudi osvježenjem, poput pravog džentlmena otvara vrata, pridržava stolac...

Svaka majka poželjela bi ga za zeta, pomisao je koja se odmah nameće, a da smo u pravu, potvrđuju nam i svi na setu koji za 38-godišnjeg manekena Gorana, koji je rođen i odrastao u Njemačkoj, imaju samo riječi hvale. Dok se iz soba ove prostrane vile od 700 m2 čuje hihotanje i pjesma natjecateljica, voditeljica i kreativna producentica showa Antonija Blaće hvali nam Gorana i njegovo umijeće snalaženja pred kamerama. 

– Moram pohvaliti Gorana jer kamere mu nisu strane, ali dugo nisam surađivala s nekim tko je toliko profesionalan i užitak je raditi s njim jer uglavnom u ovakvim formatima angažirani su ljudi koji inače nisu navikli na kamere – kaže nam Antonija, a Goranu se od svih tih pohvala polako crvene obrazi. Dok gospodin savršeni pozira fotoreporteru, sjedimo u dvorištu vile s Antonijom koja u ovom showu ima četiri uloge; voditeljice, kreativne producentice, scenaristice i casting menadžerice, te s Danijelom Habek, izvršnom producenticom i glavnom urednicom. Danijela nam objašnjava koncept samog showa koji je u inozemstvu poznat pod nazivom “Bachelor” i  sniman je u 33 zemlje, a najveću je popularnost stekao u Americi.

1/14

Princip showa je taj da Goran kroz niz grupnih i pojedinačnih izlazaka upoznaje djevojke. Cure žive u kući i dobro se upoznaju - objašnjava Danijela. Pronaći gospodina savršenog nije bio jednostavan zadatak i taj dio posla odradila je Antonija Blaće. 

– Ovaj format bilo je jako teško pripremiti, ali kad smo našli gospodina savršenog, pao nam je kamen sa srca i posao nam je bio malo olakšan. Misao vodilja bila nam je da pokažemo muškarca novog doba koji može biti uglađen, držati do sebe, biti fin i pristojan s manirama, što nismo dugo vidjeli na televiziji. Kao da su za žene postavljeni neki jako visoki standardi, ali za muškarce baš i ne pa smo Danijela i ja odlučile to promijeniti i izvršiti pritisak na mušku javnost u Hrvatskoj. Momci, na vama je red da malo idete u teretanu, kupite cvijeće i ruže – poručuje Blaće.

Biti okružen ženama i uživati u njihovoj pažnji san je svakog muškarca i sigurno bi mnogi Hrvati htjeli biti na Goranovu mjestu, ali taj zadatak samo na prvu izgleda jednostavno jer Goran će morati donositi odluku koja djevojka ide kući, a koja ostaje. Neće mi biti lako, ali nadam se da ću pronaći idealnu djevojku – kaže nam Goran dok stojimo na stubama na kojima djevojke čekaju da ih Goran prozove i uruči im ružu. Na vrhu stuba velika je terasa na kojoj se odvija koktel-zabava prije ceremonije ruža i tada kandidatkinje imaju priliku još jednom prije ceremonije porazgovarati s Goranom.

Dok nas vodi prema bazenu gdje natjecateljice provode najviše slobodnog vremena, Goran nam pokazuje svoj omiljeni kutak u kući. – Volim ovu lokaciju jer ovdje u miru mogu porazgovarati s djevojkama, iako zna se dogoditi i da neke druge djevojke upadnu u razgovor – kaže nam Goran.

1/21

Stižemo na bazen, a Goran se odmah namješta za fotkanje i čini to s takvom lakoćom kao da je rođen pred kamerama. Zaslužne su za to godine iskustva u manekenskom svijetu, ali i glumačka škola koju je pohađao u Njemačkoj, a zatim i u Los Angelesu. Poziranje pred kamerama i gluma nisu mu bile ni približno na listi prioriteta kad je bio mlađi. Naime, njegov san bio je postati novi Toni Kukoč. 

– Nakon mature godinu dana studirao sam medicinu i onda sam dobio poziv da profesionalno igram košarku, što nije razveselilo moju mamu koja je htjela da imam diplomu. Nakon pet godina igranja u profesionalnoj ligi ozlijedio sam koljeno i to je bio kraj moje košarkaške karijere. Imao sam 25 godina i pitao se što sad...

Igrom slučaja poklopile su se neke stvari i ubrzo su me, dok sam bio na odmoru na našem Jadranu, primijetili modni agenti i, kad sam se vratio u Berlin, javio sam se modnoj agenciji te dva tjedna nakon toga imao prvi angažman. Mama mi je tada govorila da bi bilo dobro da ipak završim neki fakultet. Nisam je poslušao odmah, ali kasnije sam završio studij nutricionizma i postao sam i fitness trener pa sam na kraju mami ipak donio diplome – prisjeća se Goran.

Manekenska karijera otvorila mu je brojna vrata pa tako i za sudjelovanje u njemačkoj verziji showa “Are you hot?”, u kojoj je na kraju i pobijedio i postao najseksepilniji dečko u Njemačkoj. Antonija nam je prišapnula da je Goran bio pozvan da sudjeluje u njemačkoj verziji “Gospodina savršenog”, ali tada je odbio sudjelovati. Manekenski posao odveo ga je na sve strane svijeta, a dok je boravio u Los Angelesu, nastavio je pohađati glumačku školu. 

– Glumačka škola bila je dio ostvarenja mojeg cilja, a to je da jedan dan postanem hrvatski James Bond – odlučno nam kaže Goran, a gledajući ga u odijelu i s markantnim crtama lica u njemu vidimo savršenog Bonda.

Dok završavamo obilazak vile i okućnice koja se prostire na 8000 m2, pitamo Gorana tko bi bila njegova idealna djevojka, a on nam odgovara: “To bi bila djevojka koja voli uživati u istim stvarima kao i ja, a među kandidatkinjama postoji njih nekoliko koje zadovoljavaju te uvjete – zagonetno kaže i dodaje da mu zbog ljubavi ne bi bio problem preseliti se u Hrvatsku, a Zagreb mu je posebno prirastao srcu otkako u njemu zbog showa provodi toliko vremena.

Komentara 9

MA
Marko1337
15:33 22.09.2018.

Ovaj bi prije mogao odabrati partnera, možda kakvog gurua skrivanog u ormaru.

Avatar Poskok
Poskok
10:16 22.09.2018.

kakvo smece. format 100% a djecacic sa savrsenim cv osvaja zastavu duginih boja bez konkurencije. ha ha ha

DI
dilara
16:38 26.09.2018.

Ok. Ja nemam ništa protiv nikoga ali ovaj čovjek je malo pa previše u dodiru sa svojom ženskom stranom za moj ukus. Možda se to nekome dopada ali moje profesionalno žensko mišljenje je da je to daleko od Gospodina savršenog. Ne samo zbog njegovog izgleda ili stila odijevanja (pretpostavljam da su za to ipak najzaslužniji stilisti dotične emisije) nego i zbog toga što po meni taj gospodin nema ništa osim te svoje ljepuškaste (kako kome) vanjštine. Nema šarma , nema neke pretjerane inteligencije(čula sam jedan njegov intervju , bez uvrede dotičnom gospodinu ali zaista je tako) , nije nekakav uspješan poslovni čovjek i direktor i vlasnik deset firmi u HR i svijetu nego maneken ( tko zna da li je prije ove emisije imao za burek) i sada će njemu ljepotice padati pod noge.... Svašta. I iskreno nemam pojma zašto sam uopće pročitala i komentirala ovaj članak mora da sam pala pod kratkotrajni utjecaj reality emisija , odmah idem pročitati par stranica neke knjige da me to prođe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije