Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kao kočijaš

Sandra Bullock psovala na dodjeli nagrada Critic's Choice

sandra
Foto: LuMarPhoto/Press Association/PIXSELL
1/8
17.01.2014.
u 13:53

Dodijeljena je nagrada Critics' Choice u Santa Monici. Nakon Zlatnih globusa, još jedno ugledno priznanje glumcima.

Dodijeljena je nagrada Critic's Choice u Santa Monici. Nakon Zlatnih globusa, još jedno ugledno priznanje glumcima. Nagradu za najbolju glumicu i na ovoj dodjeli pokupila je sjajna Cate Blanchett.

Najboljim glumcem proglašen je Matthew McConaughey, dok je Leonardo DiCaprio proglašen najboljim glumcem u komediji. Film "12 godina ropstva" osvojio je nagradu za najbolji film. Zvijezda dodjele svakako je postala Sandra Bullock, koja je osvojila nagradu za najbolju glumicu u kategoriji akcijskog filma.

Bullock je opsovala jer su organizatori pustili snimku najave nominiranih u sljedećoj kategoriji taman kad je ona došla zahvaliti na nagradi. – Koji ku...! Ja sam akcijska junakinja! Pa ne mogu vjerovati da bi se usudili napraviti takvo nešto jednoj akcijskoj junakinji – kroza smijeh je opsovala Sandra. Unatoč prenošenju uživo, Sandrina psovka nije se čula.

>>'Američki varalice' i 'Gravitacija' favoriti Oscara 2014. sa 10 nominacija!
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije