Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Operna diva

Sandra Bagarić ne odmara ni vikendom, fotografije radnih akcija oduševile su pratitelje: "Umjetnica u svemu"

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/6
28.09.2021.
u 22:45

Operna pjevačica Sandra Bagarić (47) na društvenim mrežama podijelila je nekoliko fotografija na kojima je bojala balkon te otkrila kako ne miruje ni vikendom.

Operna pjevačica Sandra Bagarić (47) na društvenim mrežama podijelila je nekoliko fotografija na kojima je bojala balkon te otkrila kako ne miruje ni vikendom.

-Tko kaže da je nedjelja neradna- napisala je Sandra uz fotografija ispod kojih su se ubrzo nanizali brojni komplimenti i pohvale.
"Sandra sve zna i može, samo kad hoće", "Umjetnica u svemu", "Sretno s radovima!", "Puna si iznenađenja", "I dok radi, dok se muči...uvijek najljepša!", "Ajde, hvala Bogu, ipak još ima radne snage u građevini iz BiH", pisali su joj pratitelji.

Sandra je za radove odabrala opuštenu ljetnu haljinu, a otkrila je i kako se ne zna služiti photoshopom budući da ju je jedan od pratitelja upitao dotjerava li svoje fotografije.

Pjevačicu nismo navikli često viđati u opuštenim izdanjima budući da je na koncertnim predstavama uvijek lijepo dotjerana. Ranije je izjavila da je najsretnija kad nakon predstave skine šminku, odjene svilenu pidžamu i uvuče se u plahte koji mirišu po omekšivaču. Također, otkrila je jednom prilikom da obožava crveni ruž i crveni lak za nokte.

Inače, Sandra na društvenim mrežama često dijeli trenutke iz svakodnevnog života, a pratitelje posebno vesele fotografije sa suprugom Darkom Domitrovićem (56) s kojim je u braku 24 godine a upoznali su se na zagrebačkoj Akademiji, gdje je Sandra došla studirati iz rodne Zenice, a Darko joj je bio profesor. 

 - Ja to računam od onog trenutka kad smo se ugledali, kad smo prohodali, a to je bilo 92. godina, u sobi broj 13 na Muzičkoj akademiji gdje smo i sada. Ja sam znala da je to to, ja sam njega ugledala i rekla ovom čovjeku ću roditi djecu. Moj otac je meni rekao kad smo mi došli iz Sarajeva, nemoj molim te kući da mi dovedeš baletana ili muzičara, hahaha, i ja kažem ćaća, evo ga, nije baletan, pijanista je, kazala je Sandra za RTL Exkluziv.

VIDEO Severina postaje TV voditeljica, radit će na istoj televiziji kao i Ivana Paradžiković

Ključne riječi

Komentara 2

ME
MediciKM
09:58 30.09.2021.

Ta žena ne prestaje pričati. Ko Marica Hrdalo...starije generacije će znati tko je ona bila. Doduše ona je pričala "smisleno"

DU
Deleted user
20:14 29.09.2021.

Ne odmara se .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije