Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERA ZA 5 NA SELU

Domaćin se opasno sredio ali nešto je nedostajalo: 'Desert te davi dok jedeš'

Večera za 5 na selu
Foto: RTL
1/4
28.09.2021.
u 21:50

Za glavno jelo Mario je poslužio kotlovinu koja se posebno svidjela Radmili, dok je Julijani to bilo preteško i preobilno jelo za večeru, ali i premalo slano: „Na oko – uj, na kvalitetu – fuj!

U utorak navečer u 'Večeri za 5 na selu' kuhalo se kod Marija koji se zaista potrudio i gostima pripremio čak dva predjela, obilnu kotlovinu i zapečene palačinke, a večer je završio s mikrofonom u rukama. No protukandidati su i na to imali zamjerke.

Jedini muškarac u ovom tjednu Mario Šajtari je svoje gošće ljubavno dočekao, a one su odmah primijetile da se domaćin posebno obukao za ovu svečanu prigodu.

„Styling mu je dobar!“ pohvalila je Julijana, a Ana-Marija je ostala iznenađena: „Mario se danas sredio, iznenadio me je, nisam to očekivala!“

Nakon ukusnog aperitiva, Mario je na stol stavio svoje prvo predjelo - platu s nareskom, koja je Julijani bila – fantastična! Nakon toga je poslužio juhu od fazana, a gošće su komentirale kako je sve lijepo servirano, no okus ih nije oduševio. „Juha mi je bila dobra, ali nisam osjetila poseban okus fazana“ – priznala je Dragana.

Za glavno jelo Mario je poslužio kotlovinu koja se posebno svidjela Radmili, dok je Julijani to bilo preteško i preobilno jelo za večeru, ali i premalo slano: „Na oko – uj, na kvalitetu – fuj!“

Punjene i zapečene palačinke s jabukama i keksima bile su ponuđene za desert: „Nije mi se svidio desert, davi te kad jedeš“, komentirala je Julijana koja je cijelu večer zabavljala ekipu za stolom svojim šalama.

Atmosfera se zakuhala kad je domaćin primio mikrofon u ruke pa zapjevao za kraj večere, a gošće su zaplesale i ludo se zabavile.

„Mario se stvarno potrudio oko svega, pazio na sve detalje i sve mi je bilo super“, priznala je Ana-Marija koja je domaćina nagradila desetkom. Radmila mu je dala ocjenu 8 jer: „Falilo je beštek, sve je bilo sortirano na jednu stranu, nije bilo soli i papra na stolu, a ostalo je sve bilo u redu i štimung odličan!“ Julijana mu je također dala ocjenu 8 jer joj se nije svidio desert, kao ni Dragani koja je Mariju dala ocjenu 7: „Domaćin je bio pod stresom.“

Tako je Mario zaradio ukupno 33 boda i trenutačno se nalazi na prvom mjestu, a hoće li ga sutra prestići Ana-Marija, pogledajte u novoj epizodu 'Večere za 5 na selu' u srijedu u 20.15 sati na RTL-u!

VIDEO: Pjevač R. Kelly proglašen krivim za seriju seksualnih prijestupa

 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
22:38 28.09.2021.

Ova emisija odnosno sudionici su licemjerni, ljubomorni i neobjektivni.

KA
kažemja
23:59 28.09.2021.

Kako je dobra ova Anamarija!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije