Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Parnica traje godinama

Miroslav Ilić stigao na sud zbog Kićine "crne žene", ona nije skidala osmijeh s lica

Mirjana Antonovic, a woman who claims to have a son, Devin, with singer Miroslav Ilic, whom he refuses to officially acknowledge, is leaving the Palace of Justice, where litigation is underway to prove paternity. Mirjana Antonovic.Mirjana Antonovic, zen
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
1/5
28.09.2021.
u 17:21

Mirjana Antunović, bivša ljubavnica pjevača Miroslava Ilića stigla je u Palatu pravde u Beogradu zbog dokazivanja očinstva. Inače, Mirjanu je Kićo Slabinac opjevao u svojem velikom hitu "Zbog jedne divne crne žene".

Mirjana Antonović, bivša ljubavnica pjevača Miroslava Ilića stigla je u Palatu pravde u Beogradu zbog dokazivanja očinstva. Inače, Mirjanu je Kićo Slabinac opjevao u svojem velikom hitu "Zbog jedne divne crne žene".

Miroslav Ilić i Mirjana bili su vezi prije 30 godina iako je legendarni glazbenik tada bio u braku, a već se godinama nalaze na sudu jer on ne želi priznati da otac njezinog sina Devona.

Kako se prenose srpski mediji, Mirjana je dotjerana došla na sud u društvu pjevačice Lepe Brene koja je pozvana kao svjedok, a nije skidala osmjeh s lica.

28, September, 2021, Belgrade - Mirjana Antonovic, a woman who claims to have a son, Devin, with singer Miroslav Ilic, whom he refuses to officially acknowledge, is leaving the Palace of Justice, where litigation is underway to prove paternity. Mirjana Antonovic. Lepa Brena, Mirjana Antonovic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 28, septembar, 2021, Beograd -Mirjana Antonovic, zena koja tvrdi da sa pevace Miroslavom Ilicem ima sina Devina, a kojeg on odbija da zvanicno prizna, izlazi iz Palate pravde gde je u toku parnica povodom dokazivanja ocinstva. Photo: Antonio Ahel/ATAImages
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Inače, Antonović već nekoliko godina rado surađuje s medijima, pa je svojedobno otkrila sve detalje sukoba s Miroslavom.

-Devin i Miroslav dobili su sudski nalog da prilože svoj DNK. Devin je to odmah učinio, a Miroslav je odbio i pravi se lud. Očito to može jer ovdje još uvijek vlada taj arhaični zakon iz mračnog doba koji podržava takve neodgovorne osobe- ispričala je u intervjuu za Kurir Mirjana.

-Sad se mora i sudstvo maltretirati oko skupljanja raznih dokaza da bi došli do odluke. To košta sve nas, a i sve Srbe, vremenski i novčano. Nisam znala da to plaća srpski narod, a ne krivac. Šokirala sam se, jer u Americi sve troškove plaća onaj koji izgubi slučaj- objasnila je Kićina "crna žena".

VIDEO>>Pjevač R.Kelly proglašen je krivim za seriju seksualnih prijestupa 

Komentara 19

MR
mrkvax
08:16 29.09.2021.

Ma ok žena je u ono vrijeme vjerojatno bila lijepa pa je išla od ruke do ruke.. Ha ovaj papak je vjerojatno zaboravio kad je vrijeme za izlaz pa sad mora snositi posljedice...Kukavica izbjegava DNKA kako ne bi snosio nikakvu odgovornost...

YE
Yeah
23:52 28.09.2021.

Veliki lover i singer, a ustvari pi.kica koja ne priznaje sina!

MR
mrkvax
08:01 29.09.2021.

Lepa Brena... Davno je ona bila lepa ako i tada...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije