Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KVIZ POTJERA

Ekipa debitanta pobijedila nikad lošijeg Krešu, on zavapio: 'Vratite nam stari studio!'

Kviz Potjera
Foto: HRT/Screenshot
1/3
28.09.2021.
u 19:43

Zanimljivo je da su Jerko, Martin, Iva i Mateo debitanti u "Potjeri", no pokazali su zavidno znanje, te svi prošli u završnu potjeru, te na kraju imali 16 koraka prednosti. Lovac Krešo je odmah na početku svoje završne potjere kazao ekipi kako su super odradili posao, te se našalio da su na dopingu.

HRT-ov kviz Potjera u večerašnjoj emisiji donio je zanimljivu borbu i odličnu ekipu koja je na kaju osvojila 77 tisuća kuna, te pobijedila lovca Krešimira Sučevića-Međerala. Rijetko loš Krešo na kraju je zavapio: 'Vratite nam stari studio", budući da su natjecatelji u ovoj sezoni pobijedili četiri puta, a lovci samo dva. Na kraju je netočno odgovorio na čak osam pitanja, što mu se dosad nije dogodilo. 

Zanimljivo je da su Jerko, Martin, Iva i Mateo debitanti u "Potjeri", no pokazali su zavidno znanje, te svi prošli u završnu potjeru, te na kraju imali 16 koraka prednosti. Lovac Krešo je odmah na početku svoje završne potjere kazao ekipi kako su super odradili posao, te se našalio da su na dopingu. 

- Imali ste dovoljno lufta da imate i 18 ili 19, ali kao da vas je uhvatio strah. Ono što mi ne ide u prilog je da ja zadnjih godina gubim svaku prvu emisiju nakon ljeta, pokušao se opravdati Krešo, prije nego je zaredao s netočnim odgovorima. 

Prvo je krivo odgovorio kako je Drago Ćosić komentirao većinu naših utakmica na Mundijalu 1998. godine, a ekipa je znala da se radi o Boži Sušecu. Zatim je pogriješio i na pitanje "Kvekeri su sljedbenici kojeg religijskog društva". Odgovorio je "braće", a ekipa je točno odgovorila kako se radi o "prijateljima". Lovac je krivo odgovorio i na pitanje "Namakanjem i mehaničkom obradom koje se biljke dobiva kudilja".

Odgovorio je "lan", a točan je odgovor bio "konoplja", što je opet znala ekipa. Neuobičajeno loš Krešo nije znao ni da je Kenija među 5 najvećih proizvođača čaja na svijetu, kao ni da je kompanija Space X razvila raketu Falcon 9 za prijevoz u svemir. Netočno je i odgovorio i na pitanje "Koje su rijeke pritoke Česma, Kutina, Ilova i Pakra". Kazao je kako se radi o Savi, a ekipa je znala da je u pitanju Lonja. Nije znao ni pitanje o nervnom otrovu novičoku, kao ni da se Belgija 1830. osamostalila od Nizozemske. 

- Kakva ekipa, na skoro sva ste Krešina pitanja znali odgovore - kazao je voditelj Joško Lokas, a Krešo je kazao kako je šteta što ovakvi igrači ne mogu ponovno nastupiti u Potjeri. 

VIDEO: Pjevač R. Kelly proglašen krivim za seriju seksualnih prijestupa 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije