Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odvažna cura

S bivšim dečkom Ivanom Hercegom danas sam dobra prijateljica!

petra dugandžić (1)
Foto: pixsell
1/8
04.11.2011.
u 09:38

Zagrebačka glumica koju gledamo u telenoveli “Larin izbor” otkriva zbog čega se ne želi odreći djeteta u sebi i kako izluđuje svoje najbliže.

Petra Dugandžić, lijepa zagrebačka 35-godišnja glumica, ne srami se razgolititi pred kamerama, no ono u čemu je uvijek bila suzdržana jest razotkrivanje riječima. Glumački put započela je u kazalištu, no trenutačno je gledamo u seriji Nove TV “Larin izbor”. Rad na takvim projektima za Petru nije nepoznanica, jer je glumačko iskustvo ispekla u mnogim domaćim telenovelama.

– Gluma je za mene vječna igra. Ne zadajem si više ciljeve, uživam u svom poslu jer mislim da je najljepši na svijetu – priznaje Petra i objašnjava zašto se ne opterećuje time što je nerijetko zaobilaze glavne uloge i što je nema na filmu.

– Već duže nisam ludo ambiciozna. Opustila sam se i puštam da mi se život dogodi sam. Puno sam sretnija otkad tako razmišljam. Svjesnija sam same sebe i hodam kroz život otvorenih očiju ne vraćajući se unazad ili opterećujući onim što će biti sutra. Bila je jedna ponuda za film, ali nisam je mogla prihvatiti. Mnogi moji kolege u sličnoj su poziciji – kaže gumica koja već nekoliko mjeseci na setu surađuje s bivšim dečkom Ivanom Hercegom.

– Ivan i ja smo davno bili zajedno. Danas smo prijatelji i jako se dobro poznajemo. Ponekad imam dojam da smo bili skupa u prošlom životu. Nemamo puno scena zajedno, na setu smo profesionalci. O muškarcima koje sam voljela ne pričam. Prošlost sam stavila iza sebe. Nova ljubav još mi se nije dogodila i podarila mi krila. Letim sama. Volim uredne muškarce, ali ne volim pretjerivanje ni u čemu. Dok to izgleda prirodno, nemam ništa protiv. Tako isto mislim i o ženama. Relativno je to što me privlači – to sve ide iznutra. Inače obožavam muškarce koji kuhaju, to mi je seksi. Ne zanima me ima li ili nema trbuščić, volim ga gledati dok kuha i jesti što mi napravi. Trebao bi znati i napraviti sve po kući, iako sam na tom polju glavni majstor ja– priznala je nedavno Petra.

Prije nekoliko mjeseci raskinula je zaruke s 32-godišnjim sportskim trenerom Ivanom Pavlovićem i okrenula novu životnu stranicu. Za razliku od mnogih kolegica koje su jako suzdržane kad trebaju pokazati komadić svog tijela, Petra razmišlja na malo drukčiji način, isto kao i njen uzor slavna Monica Bellucci:

– Golotinja za mene nije tabu. Ne sramim se svog tijela. Zašto bi me ono spriječilo da se pokažem kao odlična glumica. Fotografiranje za Klik bila mi je čista zabava. Ne vidim razliku između tog fotografiranja ili bilo kojeg drugog za novine dosad. Seksepil kod mene dolazi spontano, mislim da ga jednostavno imam u sebi – smatra glumica prisjećajući se najromantičnijeg trenutka u svom životu.

– Bile su to zaruke u Parizu na Eiffelovu tornju. Ja sam žena koja voli život, ne skrivam se od njega, dopuštam da mi se dogodi – kaže.

Prije pola godine doživjela je težu prometnu nesreću tijekom koje se, na sreću, nije ozlijedila.

– Slupala sam auto u nezgodnom zavoju. Trenutak nepažnje i gotovo. Na sreću, stradao je samo auto – priznala nam je Petra i dodala da svoju hrabrost testira svaki dan. Zagrepčanki odrasloj u Novom Zagrebu poseban je izazov glumiti u seriji čija je priča smještena na našoj obali. Razlog je to što je njezina baka iz Cavtata, a tata je odrastao u Dubrovniku te je njim mnoga ljeta provodila na njegovu brodu.

Njena najbolja prijateljica Jelena Popović Volarić, koja je kreativna producentica serije, nije ju nagovarala na ulogu u “Larinu izboru”. Oduševila se, naime, zanimljivim scenarijem i to je presudilo u tome da je ponovno gledamo na malim ekranima.

Izazove u životu Petra nerijetko prihvaća bez mnogo dvoumljenja.

– Bila sam jako hiperaktivno dijete, a smatram da je veliki dio tog djeteta ostao u meni. Iskrena sam osoba, lojalna, ali i ponekad jako infantilna. Ljudi cijene moju iskrenost – ne bojim se reći ono što mislim – moju ludost i duhovitost – priznaje ne skrivajući svoju najveću manu.

– Ljude izluđujem time što se ne javljam na telefon, ali prijatelji mi to uvijek oproste. Oni su mi na prvom mjestu u životu. Među njima je i Jelena Popović Volarić. Zbližile smo se na Akademiji i od tada smo nerazdvojne – kaže Petra koja je prijateljici bila kuma na vjenčanju s Jankom Popovićem Volarićem. Na pitanje koji bi stihovi opisali način na koji kroči kroz život glumica se brzo snašla:

– Tko nije drvo upoznao prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio, i shvatit će kad-tad da ne zna što je hlad.

Komentara 1

DU
Deleted user
00:51 08.11.2011.

Hahaha, koje izlizane poze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije