Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi skandal

Ryan Giggs osam godinama spavao s bratovom suprugom

giggs
Foto: pixsell
1/6
05.06.2011.
u 17:57

Prvo je na vidjelo izašla njegova afera sa zvijezdom Big Brothera Imogen Thomas, a sad je na redu došao još veći šok. Priču je medijima otkrila bratova supruga Natasha Giggs da se osveti svom ljubavniku.

Nekad je bio uzoran obiteljski čovjek i idol bez mrlje, no za nogometnu legendu  Manchester Uniteda 37-godišnjeg Ryana Giggsa koji je godinama bio na vrhu nakon novog  skandala malo tko još ima lijepih riječi. Prvo je razotkriena njegova afera sa atraktivnom zvijezdom britanskog Big Brothera Imogen Thomas, a onda je uslijedio novi šok - Giggs, inače oženjen s dvoje djece,  je osam godina imao aferu sa suprugom svog brata Rhodrija Natashom Giggs. 

Ljuta zbog Ryanove veze s Imogen Thomas, prevarena ljubavnica otkrila sve pojedinosti njihove afere. Par se upoznao još 2003. dok Ryan i Natasha nisu bili u braku.

- Znala sam da je naša veza najpogrešnija stvar na svijetu, izdali smo ljude koje volimo. Ali to je bila moja ovisnost, nisam mu mogla reći ne, rekla je Natasha dodavši da BB-jev sportaš godine s njom niakd nije bio romantičan. Uvijek je, kaže, to bio samo čisti seks.

Ryan je Natashu upozao kad je imala 20 godina i tek se razvela od prvog supruga s kojim ima dijete. Tad je bio zaručen za sadašnju suprugu Stacey koja je bila trudna s njihovim prvim djetetom. Dok je ona čuvala trudnoću Ryan se sa svojim  bratom Rhodrijem  i Natashom zabavljao po londonskim noćnim klubovima. Navodno je Natasha prvo spavala s Ryanom, a onda je nakratko prekinula njihovu vezu kad je doznala za trudnu zaručnicu i posvetila se njegovom bratu koji zarađuje za život vozeći kombi i kao povremeni menadžer drugoligaškim klubovima. Za njegase kasnije udala.

Natasha i Ryan nastavili su se viđati i kad je ona ostala trudna 2006. s njegovim bratom. Njihova tajna veza trajala je sve do travnja 2011. kad je Natsha doznala da je Giggs i nju varao, a ne samo svoju supugu. Bijesna zbog 'izdaje' sve je ispričala medijima i Giggsov život pretvorila od raja u pakao.

Komentara 18

OB
-obrisani-
09:36 06.06.2011.

kad se mala voli Guzit....

VI
vidimškoj
20:58 05.06.2011.

po ovim novinarima ispada da je svaki drugi englez Giggsov........

Avatar GERO2
GERO2
20:42 05.06.2011.

Takvo sto rade samo Zivotinje.Sto drugo reci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije