Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sreći nema kraja

RTL-ov voditelj pokazao samozatajnu suprugu i otkrio da imaju razlog za slavlje

Foto: RTL
1/6
23.10.2020.
u 12:30

Ispod objave odmah su se zaredale čestitke supružnicima koji su u skladnom braku dobili i četvero djece.

Voditelj informativne emisije ''RTL Danas'' Tomislav Jelinčić ima poseban razlog za slavlje. Sa suprugom Ivanom slavi 15 godina braka, a sretnu vijest pratiteljima je otkrio putem Instagrama. "15", napisao je tek kratko Jelinčić u opisu fotografije na kojoj pozira sa suprugom ispred crkve sv. Donata u Zadru.

1/6

Ispod objave odmah su se zaredale čestitke supružnicima koji su u skladnom braku dobili i četvero djece. U lipnju ove godine na svijet je stigla njihova prva kći Buga kojoj su se neopisivo radovala starija braća, 12-godišnji Jona, 8-godišnji Vid i 6-godišnji Tin.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Jelinčić je nedavno za Večernji list otkrio i koja je tajna skladnog i dugotrajnog odnosa sa svojom životnom partnericom. – Ne bih ja od braka stvarao neku veliku famu i otkrivao posebne tajne dugotrajnosti. To bi trebalo biti nešto sasvim normalno. Život s uvažavanjem i poštivanjem partnera bez gledanja samo svojih interesa i komocija čini mi se nekako nužnim, a kad je to obostrano, onda ne bi trebalo biti problema koji se ne mogu prebroditi – kazao je voditelj koji je oduvijek maštao o velikoj obitelji koju uvijek nastoji staviti na prvo mjesto. – Balansira se i naravno da uvijek nažalost nešto trpi, a ja se trudim da najmanje trpi obitelj. Raditi se mora, a onda, koliko vremena i energije ostane za gušte i hobije, toliko se daš u to i čuvaš ambicije i ideje za neke druge prilike – zaključio je Jelinčić.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ključne riječi

Komentara 9

ZA
zagabria5
14:29 23.10.2020.

Skladan brak uglavnom ovisi o sreći. Ako čovjek naleti na kompatibilnu osobu i ako postojie zajednički interesi i međusobna emotivna sklonost brak će biti sretan. Ako ne, ništa na ovom svijetu neće spasiti takvu vezu. No statistički nije jednostavno naletjeti i prepoznati takvu osobu. A ako i naletiš oboje moraju imati privlačne karakterne osobine. Na kraju ne smiju oboje biti dominantni ali niti submisivni karakteri. Zato je toliko malo skladnih i sretnih brakova, jer to je statistički teško postići ma koliko se čovjek trudio

DU
Deleted user
21:34 23.10.2020.

Rado pogledam voditelja,nisam znao da ima 4 djece i da ima krasan brak,zelim im jos puno,puno sretnih godina s djecom.Bog vas cuvao.

GE
gerasim
08:35 24.10.2020.

Više nije samozatajna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije