Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševila

Nives na terasi pozirala bez grudnjaka: "Celzijus diže se..."

Foto: Instagram
1/9
22.10.2020.
u 08:00

No, obožavateljima je za oko zapelo to što Nives nije obukla grudnjak, što joj je dodatno istaknulo bujno poprsje.

Nives Celzijus gotovo svakodnevno objavljuje provokativne fotografije na kojima ponosno ističe svoje obline. Posljednja u nizu nastala je na njezinoj terasi.

"Terasna sezona još uvijek nije završena, Celzijus diže se, a i romantični segment je prisutan", napisala je Nives uz seriju fotki na kojima pozira u bijelom kombinezonu koji joj je istaknuo obline.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

No, obožavateljima je za oko zapelo to što Nives nije obukla grudnjak, što joj je dodatno istaknulo bujno poprsje. Mnogi njezini pratitelji primijetili su kako se Nives naziru bradavice kroz odjeću. 

"A sunce moje jeli ti malo hladno....", zapitao se jedan pratitelj.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Top", "Ima li što da ti ne stoji, Nives", "Jednostavna ljepota", "Najljepša žena na zemaljskoj kugli", pisali su joj pratitelji.

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
09:34 22.10.2020.

Kratke noge, pljosnata stražnjica, sise koje vise do struka zbog kojih mora legnuti na leđa da joj se podignu. Dobra je za one koji još nisu vidjeli zgodne žene.

EP
Epil
09:53 22.10.2020.

Ovi pratitelji sto joj pisu hvalospjeve su ili balava djeca ili slabovidni odrasli sa pogresno odredjenom dioptrijom.

DA
damyr26
16:05 22.10.2020.

He,je da nema cicntreger udarila bi je u koljeno, razvučeno ko autoput bratstva i jedinstva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije