Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rijetke fotke

Šest godina nakon razvoda Nives pokazala kako provodi vrijeme s Dinom Drpićem

Dino Drpić
Foto: Filip Brala/Pixsell
1/11
22.10.2020.
u 09:51

Rijetko se nađu na fotkama zajedno, no sada su oboje pozirali sa sinom u prirodi, a Nives je taj trenutak podijelila s pratiteljima.

Bivši supružnici Nives Celzijus i Dino Drpić ostali su u vrlo dobrim odnosima nakon razvoda 2014. godine. Deset su godina bili u braku, a zajedno imaju sina Leonea i kćer Taishu.

Rijetko se nađu na fotkama zajedno, no sada su oboje pozirali sa sinom u prirodi, a Nives je taj trenutak podijelila s pratiteljima.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Kada poželiš prekrasnog, brižnog, poslušnog frajera uvijek uz sebe, rodiš si sina. Nije što je moj, ali lijep je k'o lutka. Na mamu, naravno", napisala je Nives uz fotke. Pjevačica i nogometaš inače žive u istoj kući u zagrebačkim Šestinama, ali svatko u svom stanu, a sve kako bi njihova djeca što više vremena provodila s njima.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Jednom je otkrila kako joj nije čudno živjeti pod istim krovom zato što se neke dane zbog obveza uopće i ne sretnu, a pomažu si u obavljanju poslova.

Ipak, rekla je, nikada nije razmišljala o pomirenju.

Ključne riječi

Komentara 16

LI
linkser2
10:25 22.10.2020.

neka si ti pozirala i digla nogicu i na fotki sa djetetom...

IP
info_punkt
11:20 22.10.2020.

lijepa žena

NT
No_trouble
11:13 22.10.2020.

Pa ni sada nisu na fotki zajedno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije