Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima kriterije

Rozga rekla što misli o muškarcima koji joj se ubacuju na društvenim mrežama

Jelena Rozga
Foto: Instagram
1/11
15.11.2019.
u 20:30

Pjevačica je izbjegla pitanje o vezi s 11 godina mlađim Srbinom, rekla je samo da je u velikoj ljubavi s glazbom i da radi na novom akustičnom albumu i novoj pjesmi.

Pjevačica Jelena Rozga dala gostovala je u Beogradu, a tamo je za srpske medije otkrila kakve ima kriterije kada bira partnera.

- Kriteriji su uvijek isti, zapravo uvijek je jedan - da budem sretna. Svi imamo drugačije kriterije i nema onih u kamenu zapisanih za sreću svakog ponaosob. Poanta je da ono što je dobro za mene ne mora biti za vas i obrnuto, zato je jedini recept da vas zapravo neko poštuje, da vas zna nasmijati i da vas čini sretnim - rekla je Rozga za Blic.

Pjevačica je izbjegla pitanje o vezi s 11 godina mlađim Srbinom, rekla je samo da je u velikoj ljubavi s glazbom i da radi na novom akustičnom albumu i novoj pjesmi. Otkrila je da joj se muškarci upucavaju preko društvenih mreža, ali ona kaže da joj je pristup "oči u oči" puno draži.

- Ima svakakvih ljudi, neki su odvažni, neki stidljivi, ali ću ja uvijek ostati pristalica one kategorije džentlmena koji se još uvijek trude osvojiti ženu i njeno srce umjesto da se kriju iza društvenih mreža - komentirala je pjevačica. 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
20:55 15.11.2019.

A, joj! Kad bi oni muškarci koji ti se ne "nabacuju" smijeli ovdje javno napisati što misle o tebi..........

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
20:51 15.11.2019.

Ako je istina ono šta pričaju njoj je kriterij da odabranica ima lijepe grudi 😍😍😍😍

TO
toljaga22
12:09 16.11.2019.

NMa nek ju tata be-je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije