Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI RETRO ZVUK

Riječki En Face snimili videospot i poručuju: Duga je noć

En Face
Foto: Youtube Screenshot
1/4
01.08.2016.
u 16:32

Ovom pjesmom predstavit će se na 'Slavonija fest - CMC 200' festivalu, koji se održava krajem kolovoza u Slavonskom brodu

Novi spot riječke grupe En face za pjesmu 'Duga je noć', sniman je u riječkom Kulturnom centru 'Kalvarija', u suradnji sa RI Teatrom.

Autor videospota Tin Kowalsky alias Igor Modrić, zajedno sa snimateljem Robertom Kalčićem, uspio je dočarati atmoferu plesnjaka s riječkih terasa šezdesetih godina prošlog stoljeća, inspiriran retro zvukom novog singla En Face-a.

Pjesmu autorski potpisuje Sandro Bastiančić, a aranžman i produkcija djelo su Srđana Sekulovića Skansija.

Ovom pjesmom predstavit će se na 'Slavonija fest - CMC 200' festivalu, koji se održava krajem kolovoza u Slavonskom brodu.

>> Stiže prvi CMC 200 Slavonija Fest: Headlineri Goran Bare i grupa Van Gogh

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije