Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ipak zauzdan

Rick Harrison iz "Zalagaonice" ženi se u srpnju

rick harrison
pixsell
17.01.2013.
u 14:56

Sa zaručnicom Deannom Burditt vjenčat će se u Kaliforniji, planiraju pozvati više od sto ljudi, a nosač prstenja bit će simpatični Chumlee

Simpatični Rick Harrison (47), zvijezda dokumentarne zabavne serije "Zalagaonica" koju smo gledali na HTV-u, odlučio se oženiti. Već je odredio i datum pa će 21. srpnja reći "da" svojoj zaručnici Deanni Burditt.

– Baš me zauzdala i natjerala da se organiziram! – rekao je nasmiješeni Rick za People.

Prvotni plan bio je da se vjenčanje održi u Las Vegasu, ali sada je odlučeno da slavlje bude u Ritzu Carltonu u Laguna Beachu u Kaliforniji.

– Dolaze svi naši prijatelji i rodbina. Počeli smo sa 40 gostiju, a sada nam je popis već odavno prešao brojku sto. Nikada nisam ni pomislio da s organizacijom vjenčanja ima toliko posla. Bio sam uvjeren da se samo naruči torta i glazba i da je to to. Prevario sam se – kaže Rick.

Ricka smo upoznali u seriji "Zalagaonica" koja prati život njegove obitelji, tri naraštaja muškaraca Harrisonovih koji vode najpoznatiju zalagaonicu u Las Vegasu. Ova obitelj živi svim srcem za zalagaoničarski posao, služeći se svojim oštrovidnim vještinama za procjenu vrijednosti svakojakih predmeta koje im donose njihovi živopisni klijenti.

Jedan od njihovih zaposlenika je i gledateljima omiljeni korpulentni Chumlee koji će, kako otkriva Rick, na vjenčanju mladencima donijeti prsten.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije