Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sreća u nesreći

Renata Sopek i zaručnik Sergej Bijelić doživjeli prometnu nesreću

renata sopek
Foto: Miranda Cikotić
1/2
19.11.2009.
u 16:53

Sve se odigralo u sekundi i, srećom, pri minimalnim brzinama jer vozili smo kroz naseljenu ulicu u kojoj je brzina strogo ograničena - ispričala nam je Renata.

Seksepilna voditeljica Renata Sopek (30) i njezin zaručnik Sergej Bijelić (35) jučer su u Zagrebu doživjeli manju prometnu nesreću. Sreća je u nesreći da budući supružnici nisu ozlijeđeni, a jedino što je prošlo s manjim oštećenjem jest njihov vatrenocrveni audi.

– Ma, sve je u redu! Imam osjećaj da se ništa ni nije dogodilo – ispričala nam je Renata Sopek i dodala:

– Sve se odigralo u sekundi i, srećom, pri minimalnim brzinama jer vozili smo kroz naseljenu ulicu u kojoj je brzina strogo ograničena.

U trenutku kad su se na križanju Medvedgradske i Male ulice sudarili sa sivim golfom, njihovim autom upravljao je Sergej, a voditeljica je bila na suvozačevu mjestu. No Renata ni sada ne sumnja u njegovo vozačko umijeće.

– Sergej doista jako dobro i sigurno vozi. Osim toga, i ja sam prije nekoliko godina imala nesreću. A, Bože moj, događa se! – zaključila je lijepa Renata.

Ključne riječi

Komentara 6

ŽM
Živojin Mirić-Mića
17:56 19.11.2009.

Šta kenja ovaj Karamazov? Ako njemu na droljici Sopekici nema ništa lijepo, onda on definitivno nije nikad ništa je.. van svog sela.

Avatar Francetic
Francetic
17:59 19.11.2009.

Upravo tako, imamo previse drolja ... necu o tome a Renata je stvarno zgodna i atraktivna zena, sretno.

Avatar Maxich
Maxich
18:16 19.11.2009.

neprofesionalno je iznositi u ovakvom članku mišljenje je li netko zgodan ili nije. meni sopekica nije toliko zgodna koliko je sređena i pod reflektorima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije