Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraj ljubavi?

Razilazi se jedan od najljepših parova Hollywooda

Foto: Profimedia
1/7
16.05.2019.
u 18:09

Par je zadnji put viđen zajedno u javnosti na dodjeli nagrade Oscar, kada su krenule glasine o navodnoj vezi glumca s pjevačicom Lady Gagom

Bradley Cooper i Irina Shayk navodno su prekinuli i odlučiti svatko ići svojim putem, vijest je o kojoj se posljednjih dana piše sve češće.

Jedan od najljepših hollywoodskih parova, manekenka i glumac već neko vrijeme ne žive zajedno, piše MTO News. Iako se nagađalo da je sve to zbog glumice i kantautorice, Lady Gage, s kojom je Bradley provodio puno vremena zbog filma "Zvijezda je rođena", nepoznat izvor kaže da je razlog nešto sasvim drugo.

Razlog zbog kojeg su se razišli, navodno je želja glumice da detalji o njihovoj vezi budu javni, što se glumcu ne sviđa. Bradley bi, naime, volio držati privatni život podalje od društvenih mreža i očiju javnosti. Njihov brak ne funkcionira već neko vrijeme, još i prije govorkanja o aferi zbog koje su prozivali zgodnog glumca i pjevačicu.

Irina na društvenim mrežama u posljednje vrijeme objavljuje provokativne fotografije, a na Met Galu došla je sama, bez pratnje. Zadnji put u javnosti su viđeni na dodjeli Oscara koja se održala u veljači ove godine. Bradley i Irina zajedno su od 2015. godine, a imaju i dvogodišnju kćer, o čemu ne pričaju često u medijima.

Komentara 8

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
19:03 16.05.2019.

Lady Gaga izgleda ko neki tranvestit...za nju je ruskinja boginja...

Avatar grbadeva
grbadeva
19:21 16.05.2019.

Tronut sam

HA
Harpoon
21:43 16.05.2019.

Ja sam naprosto shrvan, i morati ću uzeti nešto za spavanje, jer bez toga ću misliti samo na najljeepši par.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije