Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvoreno je sve rekla

Rat u obitelji Beckham: Otkriveno što je u pozadini svađe između Victorije i snahe Nicole

Brooklyn Beckham proslavio svoj 21. rođendan
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/12
13.08.2022.
u 22:00

Nesuglasice između snahe i svekrve su počele uoči vjenčanja Brooklyna i Nicole koje se odvilo u travnju u SAD-u.

Idilične fotke odmora obitelji Beckham u Hrvatskoj obišle su svijet ovo ljeto, a mnogi su se pitali kako se Davidu i Victoriji nije pridružio i njihov najstariji sin Brooklyn i njegova supruga Nicole Peltz. Ubrzo su strani mediji počeli pisati o tome kako je izbila velika svađa između novopečenog bračnog para i dizajnerice Victorije Beckham.

Nesuglasice između snahe i svekrve su počele uoči vjenčanja Brooklyna i Nicole koje se odvilo u travnju u SAD-u. Victoria je navodno htjela biti uključena u pripreme oko ovog glamuroznog vjenčanja i htjela je dizajnirati vjenčanicu za Nicole, ali to se nije dogodilo. Šuškanja oko razmirica u obitelji Beckham sve su glasnija u zadnje vrijeme pa je Nicole iskoristila priliku kada je njezin suprug dao intervju za novo izdanje časopisa Vanity Fair te je dala svoju verziju ove priče.

- Namjeravala sam i stvarno sam željela da Victoria dizajnira haljinu, a onda je nekoliko mjeseci prije Victoria shvatila da njezin atelje to ne može učiniti pa sam morala odabrati drugu haljinu. Nije rekla ne možeš ju nositi niti sam ja rekla da je ne želim nositi - izjavila je Nicole, koja dolazi iz bogate obitelji Peltz.

12.07.2022. Dubrovnik - EKSKLUZIVNO - David i Victoria Beckham odmaraju se u luksuznom kompleksu na Lopudu koji je nekada sluzio kao franjevacki samostan. Umirovljeni nogometas David i njegova supruga Victoria Beckham stigli su na odmor u Hrvatsku kako bi proslavili 23. godisnjicu braka, ali i 11 rodjendan kceri Harper, koja je takodjer doputovala s njima. Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Beckhamovi nisu bili sretni kako se obitelj njihove snahe ophodila prema njima na vjenčanju, Navodno zamjeraju Peltzovima što im nisu osigurali mjesto za velikim stolom za kojim su sjedili mladenci i uži članovi obitelji Peltz. Victoria i David imali su dojam kako su ih isključili iz sinovog vjenčanja i osjećali su se kao uljezi u cijeloj ovoj priči i od tada su odnosi između Peltzovih i Beckhama zahladili. 

VIDEO Marko Grubnić pozirao na luftiću jednorogu u duginim bojama: 'Ljetni jahač'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije