Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdravko Škender:

'U velikim sam dugovima, ali ne tražim sažaljenje. Snašla me i još jedna tragedija koja će zgroziti Hrvatsku'

12.08.2022.
u 08:30

Šibenski glazbenik Zdravko Škender uoči večerašnjeg nastupa na festivalu Melodije hrvatskog juga u Opuzenu progovara o teškom financijskom stanju u kojem se našao zbog nedostatka nastupa i osobnih tragedija koje su ga snašle.

Ključne riječi

Komentara 15

TM
trade_mark
08:53 12.08.2022.

žao mi čovjeka, ali ne razumijem kako je moguće da ostane bez para. lik je zarađivao masne pare dok se slušalo to što on pjeva, i sad nema. pa kud je otišla lova? gdje mu je penzija? kako? zašto?

ZA
zagabria8
11:50 12.08.2022.

Svi su kao pametni sada a velika većina ne zna ispravno postupati sa novcima. Kaže se pare kada dolaze imaju dvije noge a kada odlaze deset nogu. To je živa istina. Treba naučiti financijsku pismenost, tj racionalno trošenje i discipliniranu štednju a to nama jako teško pada

Avatar crazy_bat
crazy_bat
21:13 12.08.2022.

Koliko si kao slobodni umjetnik uplaćivao u mirovinski fond, toliku mirovinu imaš. Ups, nisi uplaćivao, mi smo ti uplaćivali. Ne želiš sažaljenje, a plačeš po medijima. Daj se odluči više!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?