Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobio je kaznu

Rambo Amadeus priznao je da je kriv za seksualno uznemiravanje producentice Lejle Kašić

Zagreb: Glazbenik Rambo Amadeus
Foto: nina djurdjevic
1/5
08.09.2023.
u 11:17

Producentica Kašić sada je na društvenim mrežama objavila kako je j Antonio Pušić priznao krivnju za seksualno uznemiravanje te je osuđen za prekršaj Zakona o javnom redu i miru, te je njegovo ponašanje okarakterizirano kao iznimno drsko, bestidno i uvredljivo i izrečena mu je novčana kazna

Producentica crnogorske televizijske emisije "Dnevnica" Lejla Kašić, u ožujku ove godine je prijavila glazbenika Ramba Amadeusa za seksualno uznemiravanje tijekom snimanja emisije. Kašić je o tome progovorila na društvenim mrežama, a kako je kazala, o svemu je tada obavijestila i UNICEF, budući da je glazbenik njihov ambasador dobre volje. Lejla Kašić je rekla kako je doživjela seksualno uznemiravanje od strane Antonia Pušića kojem je glazbeni pseudonim Rambo Amadeus, a nakon verbalnog sukoba i završetka svega dobila je poruku koja je bila samo još jedan pokušaj manipulacije, u kojoj joj, kako je rekla Lejla, Rambo govori da je ona loše doživjela njegov dojam i da mogu biti prijatelji. Producentica Kašić sada je na društvenim mrežama objavila kako je j Antonio Pušić priznao krivnju za seksualno uznemiravanje te je osuđen za prekršaj Zakona o javnom redu i miru, te je njegovo ponašanje okarakterizirano kao iznimno drsko, bestidno i uvredljivo i izrečena mu je novčana kazna.

- Nisam netko tko je sklon tabloidnim naslovima, pravljenju intriga od nečega što predstavlja traumatično iskustvo. Čuvajući i svoje i dostojanstvo osuđenog, nisam odgovarala na upite novinara od ožujka i od tada do sada slučaj je bio u rukama institucija. Sada kada je sve završeno i kada je osuđeni dobio kakvu-takvu kaznu ponosna sam na sebe i zahvalna svim ljudima (i koje znam i koje ne znam) što su bili uz mene. Naročito Ani iz Centra za ženska prava i Jovani iz njihove pravne podrške. Kažem ,,kakvu-takvu kaznu” jer Crna Gora još uvijek nema seksualno uznemiravanje u Krivičnom zakoniku.- napisala je na svom Facebooku Lejla i nastavila:

VEZANI ČLANCI

 

 

-  Ponosna sam, jer ovo nije bilo samo za obranu moje časti i integriteta, već i za svaku od nas, pa i svakog muškarca koji je prošao kroz slično (i gore), a šutjeli su o tome i još šute. Naša šutnja ljudima sklonim manijakalnom i nasilnom ponašanju daje odobrenje. Odobrenje daje hrabrost. Hrabrost daje nezaustavljivost. Nije ovo mala/velika pobjeda samo za mene. Već za svakog od nas tko se sutra ohrabri da prijavi bilo kakvo nasilje. I onog koga obeshrabri da isto počini. Kad već viteštvo i junaštvo utihnu i zdrava muškost se utopi u mizoginiji i rupama sistema, mi smo te koje ne smiju dozvoliti: da budu izmanipulirane i ušutkane. Ne smijemo trpjeti. Zbog svih onih koje je ohladila muška ruka koja je, da je bilo pravde, mogla biti spriječena. Zbog svih onih koje svojim primjerom inspiriraju.

VIDEO Aleksandar Stanković: Već 14 godina se borim s depresijom, bio sam dezorijentiran u jednoj emisiji

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije