Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život na vagi

Dragica je bila najstarija kandidatkinja, a njezina je transformacija čudesna i ima 43 kg manje

Foto: RTL
1/6
08.09.2023.
u 10:15

Kuhala sam tako da žlica mora stajati uspravno od zaprške, sad ukućanima kuham isto, a sebi druga jela. Nema kruha, manje je tjestenine, otkrila je bivša natjecateljica "Života na vagi" što je promijenila kada su prehrambene navike u pitanju

Dragica Ceković (62) bila je najstarija kandidatkinja šeste sezone 'Života na vagi', a ušla je u show sa 123 kilograma. Prijavila se u emisiju kada je primijetila da su joj kilogrami počeli smetati i isprobavala je razne dijete. Kada je napustila show na vaganju je imala 116 kilograma, a ovaj tjedan je gostovala u RTL Direktu i otkrila kako sada ima 43 kilograma manje te kako je brojne zdrave navike koje je stekla u showu, nastavila primjenjivati i nakon izlaska.

- Kuhala sam tako da žlica mora stajati uspravno od zaprške, sad ukućanima kuham isto, a sebi druga jela. Nema kruha, manje je tjestenine. Nakon vježbanja ja sam druga osoba - priznala je Dragica. Njezina prehrana se u potpunosti promijenila i sada je maslinovo ulje, koje prije nije voljela, jedan od glavnih sastojaka u njezinoj prehrani.

- Sad obožavam maslinovo ulje. Jela sam prije odojka, grah, potom su bili i slatkiši, kolači, kobasice... Sad sam to zaboravila. Odredila sam da to neću. Odredila sam izazov mogu li bez svega toga par mjeseci i vidjela sam da mogu. - rekla je u razgovoru s Mojmirom Pastorčić. Njezin doručak su sada uglavnom zobene pahuljice, chia sjemenke uz koje dodala mjeru proteina, a za međuobrok pojede bananu i za ručak je uglavnom nešto kuhano lešo. 

VEZANI ČLANCI

Rekla je kako je iz svoje prehrane izbacila kruh, tjesteninu, vratinu. - Prije sam jela kožicu od piletine, ona da hrska kad se pripremi. Sad su to samo pileća prsa. - kaže Dragica koja za svoje ukućane i dalje priprema jela prema njihovim željama, ali ih ne kuša. Treninzi su i dalje dio njezine svakodnevne rutine i šest dana u tjednu vježba. 

 

- Zadovoljna sam, sretna i ponosna na sebe, kao i na druge ljude koji su mi pomogli u tome - rekla je Dragica i dodala kako sama sebe motivira i kad god joj vaga pokaže da ima i 400 grama manje ona je sretna i zadovoljna rezultatom i nastavlja dalje svoj tempo prehrane i vježbanja i nada se još boljim rezultatima.  

VIDEO Melkior o tipovima gostiju: 'Uzeo si mi novce jedanput i više me nikad nećeš vidjeti'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije