Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPA GESTA

Radolfi Davor i kći Lea odriču se autorskih tantijema za Banovinu

Foto: Instagram
1/8
23.01.2021.
u 14:11

Na lijepu gestu odlučli su se i glazbenik Davor Radolfi i njegova kći Lea kako bi pomogli unesrećenima na Banovini.

Glazbenik Davor Radolfi i njegova kći Lea odrekli su se autorskih tantijema od pjesme ''Novi čovjek sam sutra'' u korist potresom pogođene Banovine. Na lijepu gestu su se odlučili vidjevši koliko štetu su pretrpjeli građani potresom pogođenih područja.

- Svima nam je teško u ovim vremenima, ali onima koji su pogođeni potresom sada trebamo pomoći kako god možemo. Pomoći drugome - to je ono što te čini čovjekom, što daje mir tvojoj duši - rekao nam je Davor koji je s Leom snimio duet "Novi čovjek sam sutra".

Tekst su napisali zajedno, a glazbu i aranžman potpisuje Davor. Smatraju, kažu, da je bilo važno zabilježiti neke emocije koje u ovim izazovnim trenucima svi proživljavamo.   U razgovorima između oca i kćeri koji su preneseni u emotivnu baladu pitali su se slušaju li uvijek poruke koje im nebo šalje i što trebaju promijeniti u životu. Također, kažu, pjesma govori i o optimizmu, vjeri i gledanju na život s pozitivne strane, bez obzira na okolnosti koje nisu uvijek dobre.

– Ovo je vrijeme kada sebi dajemo obećanja. Pjesma je zapravo nastajala prije pandemije kao osobno promišljanje i nisam ni slutio da bi mogla prerasti u pravu viziju svijeta 2020 - rekao nam je u svibnju prošle godine Davor.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije