Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRAĐANI NEGODOVALI

VIDEO Ninu Badrić oduševio prizor u centru Zagreba, ali onda je došla policija

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL/Instagram
1/11
23.01.2021.
u 12:53

Lijep dan za Ninu Badrić postao je još ljepši kada je kod zagrebačkog Glavnog kolodvora zatekla dvojicu glazbenika iz Argentine kako sviraju.

Osim usputnim prolaznicima kraj zagrebačkog Glavnog kolodvora, dvojica talentiranih Argentinaca koji su svirala u centru Zagreba uljepšali su dan i pjevačici Nini Badrić koja je sve to zabilježila snimkama te objavila na Instagramu. 

- Koji divan dan! - napisala je Nina uz prateću snimku dvojca koji svira.

Foto: Instagram screenshot

Premda su svi svjedočili pravoj glazbenoj poslastici, ubrzo su se mladići koji su se odlučili uputiti na glavni zagrebački trg, našli zamoljeni od strane policijskog službenika da prestanu svirati jer su se stanari obližnje zgrade bunili.

To mišljenje nije dijelila prisutna publika na Trgu bana Josipa Jelačića koja je negodovala zbog upozorenja policije jer su mladići oraspoložili svakoga tko se tamo našao.

Ključne riječi

Komentara 8

GE
geler203
13:13 23.01.2021.

Ako je bilo u normalno vrijeme mogu stanari zavijati na mjesec.

Avatar Warded
Warded
13:00 23.01.2021.

Partizani sa stanovima u centru negodovali. Da su im zasvirali Bandiera rosa, bacali bi karanfile s prozora

Avatar Cornelius
Cornelius
17:12 23.01.2021.

Sutra je nedjelja, molim uredništvo da nas taj dan oslobodi svoje badričke, sjeberine, ristovičke i kompanije... Hvala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije