Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poslušajte emisiju

Radojka Šverko: Zadivljena sam talentima u showu The Voice

Radojka Šverko
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
21.01.2015.
u 10:13

Radojka Šverko za Drugi program Hrvatskog radija otkrila svoje dojmove o showu "The Voice – Najljepši glas Hrvatske"

U posebnoj emisiji Zlatka Turkalja – Turkija na Drugom programu Hrvatskog radija, posvećenoj HTV-ovom showu "The Voice – Najljepši glas Hrvatske“, svoje viđenje prve emisije sa slušateljima je podijelila naša pjevačka diva Radojka Šverko.

– Moram naglasiti da sam zadivljena talentima. Bila bih najsretnija kada bi svi oni pronašli svoj put u profesionalnim glazbenim vodama u našoj sredini, a možda čak i šire – rekla je Radojka. Uz to, ponudila je riječi utjehe onima koji možda budu razočarani svojim plasmanom na ovom natjecanju.

– Na jednom natjecanju mladih pjevača bivše države imala sam priliku predstavljati Hrvatsku i bila sam tek sedma. Od svih koji su nastupili na tom natjecanju jedino se ja profesionalno bavim glazbom – rekla je.

Osim komentara Radojke Šverko, u snimci današnje radijske emisije poslušajte nastavak predstavljanja natjecatelja i saznajte nešto više o Mateu Pilatu, Bojanu Aleksovskom i Karlu Cvetkoviću, samo na Večernji.hr!

Poslušajte što pjevačka diva Radojka Šverko kaže o kandidatima The Voicea

>> Poslušajte što kandidati Voicea kažu o sebi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije