Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sad si moj

Rachel McAdams taji vezu s bivšim dečkom Kate Beckinsale

rachel mcadams
Foto: pixsell
1/3
04.10.2010.
u 13:39

– Izgledali su vrlo sretni zajedno, stalno su se držali za ruke. Ima u tome nešto više od prijateljstva – potvrdio je jedan svjedok.

Da se u Hollywoodu, kad su ljubavi u pitanju, sve vrti u krug, dokazuje primjer glumice Rachel McAdams, zvijezde filmova “Notebook” i “Sherlock Holmes”, čiji je novi izabranik glumac Michael Sheen, filmskoj publici poznat kao Aro iz filmske sage “Sumrak”.

Inače, Sheen je bivši dečko glumice Kate Beckinsale s kojom ima 11-godišnju kći Lilly Mo. Glumački par Rachel i Michael viđeni su protekli vikend na jednoj izložbi u Torontu.

– Izgledali su vrlo sretni zajedno, stalno su se držali za ruke. Ima u tome nešto više od prijateljstva – potvrdio je jedan svjedok.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije