Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav broj pregleda!

Publika diljem svijeta ih obožava: Nastup Leta 3 najgledaniji je na službenom YouTubeu Eurovizije

Liverpool: Let 3 prošao u finale Eurosonga
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/16
10.05.2023.
u 08:25

Nastup Leta 3 u polufinalu ima više od milijun pregleda i na prvom je mjestu, dok ih slijedi predstavnik Finske Käärijä čija izvedba pjesme "Cha cha cha" je privukla 790 tisuće pregleda.

U prvoj polufinalnoj večeri ovogodišnje Eurovizije natjecalo se 15 zemalja, a nastupi svih izvođača su objavljeni i na službenoj YouTube stranici ovog najpopularnijeg glazbenog natjecanja. Nastup našeg Leta 3 i njihova izvedba pjesme "Mama ŠČ", s kojom će nas predstavljati i u finalu, ima najviše pregleda na ovom kanalu.

Let 3 ima više od milijun pregleda i na prvom je mjestu, dok ga slijedi predstavnik Finske Käärijä čija izvedba pjesme "Cha cha cha" je privukla 790 tisuće pregleda. Na trećem mjestu s 330 tisuća pregleda je predstavnica Portugala Mimicat.

U komentarima koji su korisnici YouTubea napisali ispod izvedbe naših predstavnika brojne su riječi podrške i oduševljenje njihovim nastupom koji je sinoć bio drugačiji od svih ostalih i to je definitivno zaokupilo pažnju gledatelja diljem Europe i svijeta. 
Poruke podrške stigle su iz Poljske, Belgije, Ukrajine, Njemačke, Srbije...

- 12 bodova iz Njemačke. Ovo previše dobro sažima moje (možda i europske?) osjećaje prema određenim državnim čelnicima. Prsti me bole koliko sam glasao za njih! Ovo je najgledanija pjesma prvog polufinala, prestigli su zemlje koji su bili favoriti poput Švedske, Finske, Norveške. ŠČ je zakon! Kao što sam obećao! Glasao sam za Hrvatsku! Pozdrav iz Latvije! Moj ovogodišnji pobjednik! Apsolutno zlato na toliko razina. To je umjetnost! Šaljem ljubav iz Izraela. Moram priznati da mi se ova pjesma svidjela, nije mi bila top kad je prvi put najavljena, ali sada je ne mogu prestati pjevati, veliki poljubac  iz Ujedinjenog Kraljevstva - samo je dio reakcija ispod pjesme "Mama ŠČ" s kojom nas je Let 3 odveo u finale Eurosonga nakon duže vremena.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije