Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROVIZIJA

Presretni Prlja na press konferenciji: 'Ponosni smo što nismo razočarali ljude u Hrvatskoj'

Zoran Prodanović Prlja
Foto: Screenshot
1/19
10.05.2023.
u 00:51

Nakon polufinala u kojem je Hrvatska kao prva ušla u finale, održan je i ždrijeb u kojem smo izvukli kako ćemo nastupiti u drugom dijelu velikog subotnjeg finala

Nakon plasmana u finale Eurovizije Hrvatska je već doznala da će nastupiti u drugom dijelu finala. Naime, odmah nakon polufinala održan je i ždrijeb, a Mrle je izvukao drugo dio natjecanja. 

- Moram vam priopćiti da Let 3 u finalu svira u drugom dijelu. Mislim da je to puno bolje nego u prvom. Ja sam to i znao, imam laserske oči. Uvijek najbolje za nas ili ništa, poručio je Mrle. 

Za to vrijeme Zoran Prodanović Prlja je na press konferenciji svih finalista iz prvog polufinala odgovarao na pitanja novinara, u društvu šefa naše delegacije Tomislava Štengla. 

- Uvijek želimo napraviti svijet boljim mjestom za sve. Naša glupa ali vrlo pametna pjesma je antiratna jer smo sigurni da nema pobjednika u ratu. Svi su žrtve, zato zaustavite je*ene ratove svugdje u svijetu. Kako u ratu nema pobjednika, tako na Euroviziji nema gubitnika. Čestitamo svima koji nisu ušli u finale, vi niste gubitnici nego naši prijatelji. Hvala vam svima i bilo nam je drago dijeliti pozornicu s vama, rekao je Prlja i dodao kako su sretni što su nakon punih pest godina doveli Hrvatsku u finale Eurovizije.

- Naravno da smo sretni, pobijedili smo na hrvatskom izboru s velikom potporom glasača. Ponosni smo što nismo razočarali sve Hrvate koji su glasali za nas. Prekrasan je osjećaj ući u finale, hvala svima koji su glasali za nas, rekao je Prlja. 

U finalu će Let 3 imati posebnu podršku Poljske i Ukrajine. Stoga Prlja ne sumnja kako će u finalu imati njihove glasove.

- Znamo da imamo puno obožvatelja u Poljskoj i vjerujemo da ćemo i i od njih dobiti glasove iz te zemlje, kao i od Ukrajine. Na tirkiznom tepihu nosio sam kostim u bojama ukrajinske zastave. Ukrajina je lani pobijedila i tužni smo jer ove godine oni nisu domaćini. Imaju našu veliku podršku, zaključio je Prlja. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 15

BT
BTW
08:08 10.05.2023.

Šč!💕

Avatar markoii123
markoii123
07:36 10.05.2023.

Bravo dečki,nakon puno godina opet u finalu. Bravoooooooooo. Idemo po 1.mjesto.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
07:08 10.05.2023.

Još samo traktor i idemo na sami vrh.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije