Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROSONG

VIDEO Mrle nam se javio nakon ulaska u finale i komentirao veliki uspjeh grupe Let 3

Damir Martinović Mrle
Foto: Privatni album
1/10
09.05.2023.
u 23:40

- Prvi smo u finalu, hahaha. U finalu očekujemo jedno lijepo mjesto. Ili možda.... Vidjet ćemo - poručio je nasmijani Mrle.

Nakon što je Let 3 ušao u finale Eurosonga iz Liverpoola nam se video porukom javio Damir Martinović Mrle, koji je komentirao ovaj veliki uspjeh. 

- Prvi smo u finalu, hahaha. U finalu očekujemo jedno lijepo mjesto. Ili možda.... Vidjet ćemo - poručio je nasmijani Mrle. 

Podsjetimo, Mrle se javio i prije večerašnjeg polufinala i tada kazao kako zajedničkim mantranjem možemo doći u finale. 

- Želio bih poručiti svima da od sad pa do kraja emisije emisije ponavljaju ŠČ jer jedino takvom koncentracijom energije možemo pobijediti. Bit će jako teško, to vas upozoravam, zato krenite mantrati. Ako ne mantrate, nema pobjede. Zato krenimo sad zajedno: "ŠČ! ŠČ! ŠČ! ŠČ! - poručio nam je Mrle

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar TkoJeTko
TkoJeTko
23:45 09.05.2023.

Zasluženo

Avatar Bobiii
Bobiii
23:47 09.05.2023.

Bravo Let 3,fantastičan nastup. Rekao bih prvi favoriti za pobjedu uz Moldaviju. U finalu treba otići do kraja i gaće skinuti,pa pokazati balkanske nakurnjake i pobjediti!

LE
let3
00:29 10.05.2023.

Mantramo i dalje: šč,šč,šč,šč,.......🤘

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije