Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Značenje

Mnogi se pitaju koju poruku Let 3 šalje fotografijom djece s povezom na očima, a ovo je objašnjenje

Liverpool: Let 3 nastupio na prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/10
10.05.2023.
u 07:50

Riječki rokeri sinoć su u polufinalu Eurovizije održanom u Liverpoolu imali zanimljiv nastup i, kao i uvijek, odlične kostime koji su privukli pozornost

Predstavnici Hrvatske na Euroviziji, grupa Let 3 s pjesmom "Mama ŠČ" izborili su odlazak u finale. Njihov nastup, pjesma, koreografija, ali i kostimi koje su nosili osvojili su publiku diljem Europe i zato ćemo u finalu Eurovizije u Liverpoolu slušati pjesmu naših rokera. Na društvenim mrežama bilo je puno upita koje je značenje i poruka njihovih majici s fotografijom djece s prekrivenim očima.

Damir Martinović Mrle i Zoran Prodanović Prlja u ranijim su objavama na društvenim mrežama dali naslutiti poruke koje se nalaze iza ove fotografije. Objasnili su to još tijekom priprema za Eurosong, a u videu ispod možete pogledati kako Mrle i Prlja govore o tome da "bez djece nema života" i da se "djecu ne smije krasti". Tu su poruku dali kada su svojim zlatnim traktorom prolazili ukrajinskim Harkivom. 

 

 

Nakon polufinala u kojem je Hrvatska kao prva ušla u finale, održan je i ždrijeb u kojem smo izvukli nastup u drugom dijelu velikog subotnjeg finala.

– Moram vam priopćiti da Let 3 u finalu svira u drugom dijelu. Mislim da je to mnogo bolje nego u prvom. Ja sam to i znao, imam laserske oči. Uvijek najbolje za nas ili ništa – poručio je Mrle koji je izvukao drugi dio natjecanja. Prlja se osvrnuo na prolazak u finale.

– Naravno da smo sretni, pobijedili smo na hrvatskom izboru s velikom potporom glasača. Ponosni smo što nismo razočarali sve Hrvate koji su glasali za nas. Prekrasan je osjećaj ući u finale, hvala svima koji su glasali za nas – rekao je Prlja. 

Ključne riječi

Komentara 15

SE
sedmica
09:13 10.05.2023.

Poruka je jasna samo sto se nekima ne svidja. Kad nekom ukrades dijete,unistio si dokaz njegovog postojanja. I tako se sudbina nevine ukrajinske djece uklapa u viziju ruskog predsjednika.

DU
Deleted user
09:10 10.05.2023.

Odlična kazališno muzička satira u vrhunskoj produkciji, daleko bolje od bilo čega ostalog, da ne spominjem veliku većinu ostalih izvođača koji su poprilično falšali za razliku od Let3 i čehinja koje su bile točne, toliko falševa se nisam dugo naslušao.

LR
lokalpatriot Rijeka
09:47 10.05.2023.

Moja Rijeka je najljepši grad, u njoj vlada rokerski sklad, gitaru svira i star i mlad....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije