Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TICK-TOCK

Profesor glazbenog razbijao glavu nad pitanjem o pjesmi Albine Grčić pa tražio pomoć znalaca

Foto: HRT screenshot
1/8
07.05.2021.
u 08:56

U sinoćnjoj epizodi kviza "Tko želi biti milijunaš" preko puta Tarika Filipovića našao se i nastavnik glazbene kulture Luka Softić

Posljednji natjecatelj u sinoćnjoj epizodi kviza "Tko želi biti milijunaš?" Luka Softić zapeo je na pitanju o pjesmi Albine Grčić koja nas ove godine predstavlja na Eurosongu.

"Tick-tock! Što radi vrijeme u najpoznatijoj pjesmi Albine Grčić?" glasilo je pitanje za mladog profesora koji je osvojio 4000 kuna prije završetka emisije, a svoj put do milijuna nastavit će u idućoj.

Foto: HRT screenshot

Natjecatelj je u potrazi za odgovorom iskoristio džoker sa znalcima, a to mu je osiguralo iznos prije nego što se oglasila truba za kraj.

Podsjetimo, ovogodišnje natjecanje za najbolju pjesmu Europe održat će se od 18. do 22. svibnja u Rotterdamu, a voditelji događaja bit će glumica i voditeljica Chantal Janzen, pjevačica i voditeljica Edsilia Rombley, pjevač, voditelji nizozemski komentator Jan Smit te beauty blogerica i zvijezda YouTubea Nikkie de Jager. Albinin nastup gledat ćemo već prve polufinalne večeri 18. svibnja kada će nastupati deseta.

– Inače sam fan Eurosonga, upućena sam u sve pjesme i izvođače, a pratila bih to i da se ne natječem. U timu mene pitaju što ima novoga (smijeh). Ali same kladionice ne pratim redovito, iako sam upućena u stanje. Omjeri na kladionicama mijenjaju se i ne brinem se zbog toga. Uvjerena sam da će presudan, odnosno glavni faktor biti sama izvedba! – kazala nam je Albina u posljednjem intervjuu uoči priprema nastupa za Eurosong.

 

 

Komentara 1

PO
Polarus
10:29 07.05.2021.

vidi se da čovjeka ne zanimaju gluposti za zatupljivanje nacije... bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije