Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Procurile fotke

Procurile fotografije Angeline Jolie kao sudionice sado-mazo obreda

angelina (1)
Foto: Pixsell
1/9
29.07.2010.
u 16:54

Objavio ih je časopis Star, a dio su kontroverzne neautorizirane Angelinine biografije koju piše Andrew Morton, a koja bi u javnost trebala izaći u kolovozu.

Prije nekoliko je dana američkim medijima Angelina Jolie na promociji svojeg novog filma “Salt” rekla:

– Moj Brad je jedini čovjek koji zna sve o meni!”

No vjerodostojnost te izjave srušila se kao kula od karata jučer kada su u javnost procurile nikada viđene Angelinine fotografije snimljene za sado-mazo obreda.

Ostali akteri nepoznati

Objavio ih je časopis Star, a dio su kontroverzne neautorizirane Angelinine biografije koju piše Andrew Morton, a koja bi u javnost trebala izaći u kolovozu.

Fotografije su snimljene 1999. godine. Na njima, barem na objavljenom djelu, nisu vidljivi svi akteri akcije, a Angelina ima samo tange i kaubojski šešir. Bradavice na grudima prekrivene su joj zalijepljenim crnim trakama, a oko vrata ima nešto nalik lancu za vođenje pasa. Glumicu i Brada Pitta fotografije su navodno strašno iznenadile, tako da bi se opet mogao poljuljati njihov ljubavni brod.

Doduše, Angelina je u posljednje vrijeme postala svetica, humanitarka i majka šestero djece, no skandali joj nisu strani. A kada ova knjiga, od koje glumica strahuje, izađe u javnost, doznat će se toga još. Na primjer, to da je bila ovisnica o heroinu koja je u naletu ludila naručila ubojicu da je ubije, pa se predomislila.

Majka je razlog ludosti

A razlog njenih devijantnih ispada Morton vidi u psihičkim problemima koji su kod Angeline nastali jer ju je kao dijete majka ostavila i prepustila odgoju dadilja samo zato što je Angelina fizički sličila svojem ocu Jonu Voightu koji je njezinu majku ostavio zbog druge.

Ključne riječi

Komentara 16

OB
-obrisani-
04:31 30.07.2010.

i meni procuri svaki put kad je vidim :)))

TU
tunjavko
10:39 30.07.2010.

Hebo sam ju, nije bog zna kaj.

OB
-obrisani-
23:55 29.07.2010.

iiiihhhaaaaaaaaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije