Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čin hrabrosti

Princ William poslije proslave zaruka spasio život čovjeku

princ william
pixsell
22.11.2010.
u 14:45

Princ William bio je dio tima koji je spasio zaposlenika teretane Grega Watkinsa, koji je nestao na planini Snowdon, najvećem vrhu Wellsa, nakon što je za olujnog vremena doživio srčani udar

Dvadesetosmogodišnji britanski princ William poslije zaruka s Kate Middleton opet se našao u središtu pozornosti javnosti. Bio je dio četveročlane posade koja je spašavala Grega Watkinsa koji je nestao na planini Snowdon, najvećem vrhu Welsa, pošto je tijekom oluje doživio srčani udar, javlja AFP.

– Da nije bilo njega i ostatka posade, bio bih mrtav. Zvuk približavanja helikoptera bio je najbolji zvuk koji sam ikad čuo – rekao je Watkins i dodao da nije znao kako je pilot spasilačkog helikoptera bio princ sve dok nisu stigli u bolnicu.

– Gledao sam objavljivanje zaruka s Kate na televiziji samo nekoliko sati prije. Ovo je bila njegova prva misija po povratku na posao – razdragano je rekao spašeni Watkins.

Ključne riječi

Komentara 3

MU
mućanin1
15:29 22.11.2010.

Bla bla, pljuc!!!

OB
-obrisani-
05:00 23.11.2010.

Bla-bla-bla za malograđanštinu. Pa i to je iz dvorske kuhinje za PR (propagandu). Nemislite valjda da je to istina što o njemu pišu. Njegovu majku, inače neobrazovanu šlampu, preljubnicu, koja je poginula u bludu- PR je podigao na piadestal svetice. I budale donose njoj i dalje cvijeće, umjesto, recimo, Majki Terezi.

LE
leptirica11
20:58 23.11.2010.

pizdarije...nadam se samo da neće biti ponovljen cirkus sa njihovim predhotnicima...ma boli me đon od cipele,za boju haljine,za prsten,za vjenčanja iz bajke koja se začas pretvore u vjenčanja iz pakla...koje gluparije mada mali uopće nije neki negativac,stvarno ne bi trebalo pretjerivati,dodijavati...pišite o pametnijim stvarima,o nama bližim ljudima,ako treba i pozitivno,ne samo negativno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije