Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bankrot

Prijatelji mu plaćali kredit

filip šovagović
(vl)
08.04.2010.
u 15:36

Problemi su počeli kad je, poput mnogih, naivno vjerovao da unatoč lošoj financijskoj situaciji mora i može imati stan, vikendicu, dva auta i tri računala.

Najveći boem hrvatskog glumišta, 44-godišnji zagrebački glumac Filip Šovagović, nakon što je to učinio u svojoj monodrami “Stanje nacije”, konačno je i javno priznao svoje grijehe. Nakon dugogodišnjih novčanih problema i teškoća s otplaćivanjem brojnih kredita koji su ga nerijetko bacali u duboku depresiju, Filip je nevoljama odlučio stati na kraj velikom štednjom. Zbog toga se iz svoje vikendice u Novom Čiču u Turopolju preselio s djevojkom Veronikom Radman majci u roditeljski dom u Mesničkoj ulici.

Problemi su počeli kad je, poput mnogih, naivno vjerovao da unatoč lošoj financijskoj situaciji mora i može imati stan, vikendicu, dva auta i tri računala. U najtežim trenucima pomogli su i njegovi iskreni prijatelji i jamci, glumci Igor Mešin i Filip Nola, koji su umjesto Filipa ponekad otplaćivali rate kredita. Ipak, te su ih neugodne situacije još više povezale, nikad posvadile. Svestrani glumac trenutačno je zaokupljen planovima oko početka snimanja svog filma “Visoka modna napetost” i bendom koji je nedavno osnovao.

Ključne riječi

Komentara 1

ČO
čombe
09:44 09.04.2010.

Filipe, znam da si veliki glumac ali toliki megaloman biti ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije