Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Garry Marshall

Preminuo redatelj popularne 'Zgodne žene'

Zgodna žena
Foto: Promo
1/6
21.07.2016.
u 10:00

Njegov film “Zgodna žena” nominiran je za Zlatni globus, a Marshall ima i svoju zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu

Američki redatelj, producent i scenarist Garry Marshall umro je u 81. godini od komplikacija s upalom pluća nakon srčanog udara.

Marshall je najpoznatiji po filmovima “Zgodna žena”, “Odbjegla nevjesta” te “Princezini dnevnici”.

Autor je i dviju popularnih televizijskih serija, “Čudan par” i “Sretni dani” te se smatra jednim od utemeljitelja američke televizijske komedije.

Njegov film “Zgodna žena” nominiran je za Zlatni globus, a Marshall ima i svoju zvijezdu na Stazi slavnih u Hollywoodu. 

 

>> Prince je trebao glumiti Ruby Rhoda u Petom elementu

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar comparator
comparator
10:18 21.07.2016.

Julija je u tom filmu bila u zaista divnim godinama kad je svojom zamamnom ljepotom oplemenila lik djevojke koja je skrenula s puta i svojim šarmom stvorila od priče sasvim probavljivu romantičnu storiju za rasplakati one nesretne domačice koje zaza šparetom žale za propuštenim prilikama ili za to što ih nisu imale. Za tvorcen takvog veličanstvenog djela svijet će žaliti onoliko dugo koliko još ima špareta na drva u New Yorku .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije