Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
emotivan oproštaj

Preminuo glumac iz kultnog Mad Maxa, tužnu vijest potvrdio shrvani kolega: 'Već je neko vrijeme bio loše'

Foto: Screenshot/youtube
1/5
22.08.2022.
u 17:43

- Vince Gil bio je divan. Iako je već bio bolestan, svaki je događaj odradio sjajno. Nekad bih ga pogledao zabrinut za njegovo zdravlje, a on bi odvratio pogled pokazujući mi da ima više energije nego mnogi muškarci puno mlađi od njega - napisao je Johnstone.

Australski glumac Vincent Gil, najpoznatiji po ulozi Noćnog jahača u kultnom filmu "Pobješnjeli Max" ("Mad Max") iz 1979. godine, preminuo je u dobi od 83 godine. Tužnu vijest na Facebooku je objavio njegov kolega i prijatelj Paul Johnstone, koji je u Mad Maxu glumio Cundalinija.

Johnstone je objavio njihovu zajedničku fotografiju, a u objavio je otkrio i da je Gil već neko vrijeme bilo jako lošeg zdravstvenog stanja.  - Nažalost, istina je. Vincent Gil nas je napustio. Već je neko vrijeme bio veoma slab - otkrio je glumac pa pohvalio njegovu hrabrost i volju za životom koja ga nije napuštala do zadnjeg dana. 

Foto: Screenshot/youtube
- Vince je bio divan. Iako je već bio bolestan, svaki je događaj odradio sjajno, kao da se hranio energijom krasnih japanskih obožavatelja. Nekad bih ga pogledao zabrinut za njegovo zdravlje, a on bi odvratio pogled pokazujući mi da ima više energije nego mnogi muškarci puno mlađi od njega - napisao je Johnstone.

Osim po Mad Maxu, Gila će mnogi pamtiti po ulozi Dr. Deatha u bajkerskom filmu Stone iz 1974. Pojavljivao se u brojnim australskim televizijskim serijama kao što su Neighbours, A Country Practice i Prisoner, a karijeru je započeo u filmu "The Swagman" iz 1965. godine.

VIDEO Beyonce i Jay-Z opet ljetuju na našoj obali

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije