Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazak velikog producenta

Preminuo 'otac' Top Geara

top gear
Foto: Promo
07.04.2015.
u 16:24

Bio je karakter, s odličnim smislom za humor, ali i sa snažnom odlučnošću da zanimljive priče ispriča na stimulativan način, stoji u njegovoj osmrtnici koju je objavio The Guardian

Nedugo nakon što je brojne obožavatelje Top Geara zatekla vijest o otkazu Jeremyju Clarksonu s mjesta voditelja popularne automobilističke emisije, stiže još jedna tužna vijest. 

Osnivač "Top Geara" Derek Smith preminuo je u 87. godini života, javljaju britanski mediji.

Jednu od najgledanijih automobilističkih emisija u svijetu pokrenuo je 1977. godine. Osim "Top Geara", Smith je radio i na dokumentarcu "The Flight Deck Story" kao i natjecateljskoj emisiji "Now Get Out of That".

Godine 2001. Smithov "Top Gear" doživio je svoj redizajn na čelu s voditeljima Jeremyjem Clarksonom, Richardom Hammondom i Jamesom Mayem.

- Bio je karakter, s odličnim smislom za humor, ali i sa snažnom odlučnošću da zanimljive priče ispriča na stimulativan način - stoji u osmrtnici koju je njegov sin Graham objavio na stranici The Guardiana.

Osim njega, iza slavnog BBC-jeva producenta ostali su i sin Malcom te supruga Norma s kojom će vjenčao 1983. godine nakon razvoda od prve supruge Anne s kojim ima sina Grahama.

>>Jodie Kidd zamijenit će Jeremyja Clarksona u Top Gearu?

>>Evo što je sve Jeremy Clarkson morao imati na setu Top Geara

Ključne riječi

Komentara 2

OB
ObrenM
17:23 07.04.2015.

Neovisno o Derekovih 87 godina sigurno bi jos pozivio,da se nije dogodio slucaj sa Jeremijem.Kada je kod nas nastradala prije par dana mlada djudasica neposredno po tom saznanju preminuo je njezin ujak.Trebamo se cuvati stresova.

NE
nepoznatinetko
08:37 08.04.2015.

Iza njega ostali su supruga i sin, a ovaj drugi sin više kao fusnota i objašnjenje što se tek 83. ženio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije