Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u restoranu brze hrane

Preminuo 32-godišnji glumac i pjevač, zaručnica Sandra je neutješna: 'Bilo je puno krvi'

Foto: Instagram
1/3
19.02.2024.
u 09:46

32-godišnji glumac Emre Aytekin preminuo je u Istanbulu od posljedica ozljeda nakon što su ga prebila dvojica muškaraca koja su maltretirala njegovu zaručnicu.

Glumac i pjevač Emre Aytekin preminuo je u 32. godini života, javlja televizijska kuća Vox. Glumac se proslavio sudjelovanjem u reality emisiji "Goodbye Deutschland". Emre je preminuo u Istanbulu gdje je živio sa zaručnicom Sandrom Zeppin. Bild javlja da je glumac pretučen u restoranu brze hrane. Sandru su maltretirala dvojica muškaraca, Emre je želio smiriti situaciju, ali ga je dvojac napao. 

- Tugujemo zbog gubitka Emrea, koji je tragično preminuo ranije ovog mjeseca. Emisija "Goodbye Deutschland“ je pratila njega i njegovu zaručnicu Sandru Zeppin, njihov put iz Njemačke u Tursku i život u Istanbulu. Naše misli su sa Sandrinom i Emreovom obitelji i želimo izraziti našu iskrenu sućut, napisala je televizijska kuća, a prenosi fenix.de.

VEZANI ČLANCI:

Sandra je dala izjavu za turske medije i opisala situaciju: - Pokušala sam odvući napadače od Emrea, ali su oni udarili i mene. Emreove oči su bile otvorene i bilo je puno krvi. Pogledao me je, rekla sam mu da ga jako volim i da me ne ostavlja samu - dodala je potresena Sandra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Promiflash (@promiflash)

Vox je prikazao ljubavnu priču Sandre i Emrea u ožujku prošle godine. Sandra je upoznala Emrea tijekom odmora u Sideu i odmah se zaljubila u njega. Odluka je brzo pala: uz pratnju kamera napustila je Hamburg i nakon pet mjeseci veze na daljinu s Emreom se preselila u Tursku. Bila je to ljubav na prvi pogled, rekla je Sandra u emisiji.

VIDEO: Mama Aleksandre Prijović: 'Kad su mi je dali u ruke, rekla sam rodila sam svoju zvijezdu'

Ključne riječi

Komentara 2

G1
Gustav 13
12:36 20.02.2024.

Sto je zivot, odes na veceru i neko te ubije jer je ubojici tako doslo

MI
mikimouse12
14:01 19.02.2024.

to je jedna strana price. Treba cut i sto ovi kazu makar ne opravdavam da su ga izudarali do smrti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije