Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubila je bitku

Preminula dizajnerica i kiparica Ivana Popović

Ivana Popović
Foto: Pixsell
1/3
31.12.2016.
u 16:58

Prije mjeseca dana u sklopu mjeseca borbe protiv raka dojke za časopis Story je opisala svoju bitku s tim zloćudnim karcinomom.

Naša poznata dizajnerica i kiparica Ivana Popović izgubila je bitku s teškom bolešću. S rakom dojke borila se zadnje četiri godine, a u nedavnom intervjuu koji je dala za časopis Story povodom mjeseca borbe protiv raka dojke, govorila je kako je uspjela 'dobiti bitku' nad zloćudnim karcinomom i opisala je svoju dugogodišnju bitku.

Tom prilikom hrabro je pozirala razodjevena pred objektiv Mare Bratoš kako bi upozorila sve žena koliko je važno redovito ići na preglede i paziti na zdravlje.

Ivana Popović s 28 godina oboljela je od raka grlića maternice, kojeg je uspješno preboljela. Samo 15 godina kasnije počela je novu borbu za svoje zdravlje. Tada je saznala da ima rak dojke i tada je odbila kemoterapiju i odlučila se protiv zloćudne bolesti boriti makrobiotikom.

- Hohštapleraj bi mi bio biti četiri mjeseca na terapiji, uostalom bio bi to šok za moju djecu i ja im to ne želim priuštiti. Samohrana sam majka i meni ni vikendi nisu slobodni i ne bih dopustila da me djeca gledaju takvu – odlučno je prije četiri godine govorila modna dizajnerica i majka sada 18-godišnje Lune i jedanaestogodišnje Ave.

Za sve oboljele od karcinoma dojke prošle godine je preplivala maraton od Crikvenice do Šila. Tijekom cijele bolesti Ivana je bila aktivna i nije nimalo zanemarila kiparstvo i modu, a šivala je i dizajnirala i dok je bila u bolnici.

Od Ivane se na društvenim mrežama opraštaju njeni prijatelji.

 

 

>>Ivana Popović svako jutro u šest rekreira se na Bundeku

Komentara 26

SQ
squalus
17:30 31.12.2016.

Možda bi 4 mjeseca terapije bili šok za njenu djecu, ali sigurno manji šok od trajnog gubitka majke. :( Počivala u miru.

MA
majanic
18:02 31.12.2016.

Bravo za sve koji pišu NEINFORMIRANE komentare i članke protiv moderne medicine pa ljudima padne na pamet boriti se protiv karcinoma makrobiotikom, jogom i sunčevom energijom.

BU
Bulaba
17:53 31.12.2016.

Odbila je kemoterapiju i odlučila se protiv zloćudne bolesti boriti makrobiotikom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije