Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zasmetalo ju

Pratiteljica napala Ellu: 'Lakše je nakljukati dijete sirupom da ne propadne novac'

Foto: Instagram
1/5
16.01.2020.
u 19:37

Dvornik se nedavno požalila i kako joj je tijekom druge trudnoće trbuh znatno izraženiji nego što je bio dok je nosila Balie Dee.

Blogerica Ella Dvornik objavila je fotku s malom Balie, te pratiteljima poručila da joj daje sirup za imunitet kako se ne bi razboljela.

Jednu pratiteljicu to je zasmetalo pa joj je uputila brutalan komentar:

"Izgleda da je ovoj mami lakše da nakljuka dijete sirupom i pošalje ga u vrtić da joj ne bi propao novac kojim je platila vrtić. Prava "majka"" napisala je ljutita pratiteljica.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Inače, Ella se nedavno prisjetila i prošlih vremena i otkrila što joj nedostaje. - Fale mi uske hlače i strukirane stvari malo, moram priznat. Koliko vam je trebalo da se vratite u normalu nakon poroda? Meni je trebalo oko devet mjeseci, s tim da se nikad nisam vratila na staru težinu - priznala je Ella i izazvala lavinu komentara pratiteljica koje se bore s istim problemom.

Ella je svojedobno priznala kako je tijekom trudnoće s Balie Dee dobila više od 20 kilograma, no u formu se uspjela vratiti nekoliko mjeseci nakon poroda. Tijekom druge trudnoće do sada je dobila sedam kilograma, a do poroda je dijeli nešto više od dva mjeseca.
Ipak, nedavno se požalila i kako joj je tijekom druge trudnoće trbuh znatno izraženiji nego što je bio dok je nosila Balie Dee. A osim kilograma, ponekad muku muči i sa zlobnim komentarima. Jedna od pratiteljica nedavno joj je napisala kako je sva umjetna. "Umjetni zubi, umjetne trepavice, umjetne obrve, i na kraju kosa. Ajde sliku jednu normalnu, natur", napisala je pratiteljica. Nije dugo trebalo da joj Ella odgovori.

- Pa pogledaj mi feed u zadnjih godinu dana pa ćeš vidjet natur. Vas nije lako nahranit. Em jedni se*u da se ne brinem o sebi, da mi je masna kosa, da se ne šminkam, onda se našminka pa opet po šminci, umjetninama. A da svi lijepo naturno odj***te s osudama i uživate u 2020. godini i brinete se o svojem odrazu u ogledalu? I nos mi je umjetan btw", zaključila je ljutito Ella.

 

Ključne riječi

Komentara 5

MA
majstorsmora
23:10 16.01.2020.

Koliko dodje ovakav jedan clanak? Mislim kuna. Jer ne vidim svrhu osim reklamiranja nebitnih osoba.

SE
sesvečan7
09:28 17.01.2020.

....ponovno pitam,tko je ta ella dvornik da joj se počsveuje tolika pažnja....!

DU
Deleted user
21:25 16.01.2020.

Svakoj buducoj majci zdravlja i srece ali ti si kao sracka dosadna kroz medije...rodi i bok🙂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije