Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška situacija

Ima dugačak popis bivših, ali nakon ovog prekida završio je na psihijatriji

Foto: Profimedia
1/6
15.01.2020.
u 22:10

Obitelj mlade manekenke, koja je kći Cindy Crawford već se neko vrijeme žalila da Kaia nije spremna na tu vezu, pogotovo nakon što je Davidson priznao da pati od bipolarnog poremećaja.

Komičar Pete Davidson i manekenka Kaia Gerber prekinuli su vezu nakon samo nekoliko mjeseci.

"Čini se da su Pete i Kaia završili. Za nju je to sve postalo previše, a Pete ima vrlo intenzivan odnos prema svojim djevojkama. Kaia ima tek 18 godina i s puno toga se još mora nositi", tvrdi izvor blizak paru.

Obitelj mlade manekenke, koja je kći Cindy Crawford već se neko vrijeme žalila da Kaia nije spremna na tu vezu, pogotovo nakon što je Davidson priznao da pati od bipolarnog poremećaja.

Cindy i Rande Gerber, manekenkini roditelji viđeni su nedavno kako žustro raspravljaju nakon večere s Peteom, a izvor blizak obitelji tvrdi da su raspravljali o njegovim problemima. Strani mediji pišu kako se Davidson nedavno sam prijavio u kliniku kako bi poradio na svojim problemima.

Komičar ima dugačak popis bivših djevojaka, a poznato je i da se brzo veže uz osobe u koje je zaljubljen. Tako je svoju bivšu djevojku, pjevačicu Arianu Grande zaprosio nakon samo mjesec dana. Prekinuli su nakon nekoliko mjeseci jer je pjevačica smatrala da sve ipak ide malo prebrzo. Nakon nje se nakratko viđao s 46-godišnjom Kate Beckinsale, a nakon što su prekinuli počeo je izlaziti s Margaret, koju je volio dok nije upoznao mladu manekenku Gerber. No, čini se, ni to nije potrajalo.

Ključne riječi

Komentara 2

JO
Johny5
05:39 16.01.2020.

Ko ovdje koga i koja je čija kćer od koga!? Jadni li ste vi i vaše prepisivanje

DU
Deleted user
02:49 16.01.2020.

Baš su slatki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije