Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLIČI LI VAM?

Prate trendove ili kopiraju? Naše ljepotice lude su za ovom frizurom

Foto: Instagram
1/5
31.08.2019.
u 14:50

Poznati visoki rep koji već neko vrijeme nosi pjevačica Ariana Grande postao je uzor našim ljepoticama.

Visoki rep na glavama naših ljepotica modni je trend koji je svijet odavno već vidio, ali one su se bez obzira na to odvažile "isfurati" to kao novi look.

Inače, među prvima je ovaj rep nosila Ariana Grande kojoj je to postao svojevrsni zaštitni znak.

Maja Šuput sklona je čestim promjenama frizure, a zbog toga se nerijetko nađe na meti stilista Nevena Ciganovića. Ovog puta u zebrastom izdanju s visokim repom kao članica žirija "Supertalenta" nalazi se na setu emisije koju ćemo uskoro gledati na Novoj TV. Podsjetimo, Ciganović je komentirao njezino izdanje u Supertalentu usporedivši ju s Peggy Bundy, suprugom čuvenog Ala Bundyja iz "Bračnih voda".

"The higher the hair the closer to God” nova nit vodilja Maje Šuput i njenih”stylista” S obzirom na styling ne mogu se odlučiti da li to Maja Šuput snima novu sezonu “Jerseyliciousa” ili samo glumi Peggy Bundy iz “Married...With Children” ?? No, prema stylingu rekao bih da je Maja definitivno prava Jersey girl,fake eyelashes, fake nails, fake tan, fake hair (extensions)… fake husband..ups,pobježe mi - napisao je Ciganović nedavno.

Franka Batelić sinoć je s repom na glavi zagrijavala publiku u Zadru prije koncerta Rite Ore. Na istom koncertu publiku je zagrijavala mlada Velolučanka Domenica koja je također nosila popularni rep.

Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Podsjetimo, nedavno su ona i Ćorluka obznanili da im uskoro stiže "mini čovjek" potvrdivši da je trudna, ali da nastavlja s koncertima koje je imala u planu.

Osim pjevačica, na ovaj stil odlučila se i blogerica Sonja Kovač koja je dobar dio ljeta provela u Grčkoj. Nakratko se vratila u Hrvatsku gdje se opuštala u Istri, a onda se zaputila u Barcelonu. Podsjetimo, ta hrvatska influencerica koja broji 417 tisuća pratitelja na Instagramu nosi Cosmopolitanov status modne influencerice 2019. Upoznali smo je kao šašavicu Viki iz sapunice „Zauvijek susjedi“, ali Sonjin influencerski angažman svrstao ju je u vrh Hrvata koji žive od Instagrama. Donosi joj pozamašne iznose novca, što je vidljivo iz cjenika koji je objavila prošle godine na svom Storyju.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije