Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Privlači poglede

Poznati sin Magica Johnsona nastavlja privlačiti pozornost: 'Mogu raditi što god želim!'

Elizabeth Taylor Ball to End AIDS, in Beverly Hills
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS
1/8
06.04.2024.
u 21:45

Mlađi sin poznatog košarkaša u javnosti je poznat po svojim provokativnim modnim kombinacijama koje izazivaju brojne polemike, a popularnost je stekao u jednom reality showu.

Sin bivšeg američkog košarkaša Magica Johnsona (64), Earvin Johnson (31) poznatiji kao EJ, ne prestaje privlačiti pozornost javnosti svojim neuobičajenim modnim kombinacijama. Fotografi ga često znaju uloviti u odvažnim izdanjima, u haljini, bundi i cipelama s visokim potpeticama. Mlađi sin legendarnog člana Lakersa na društvenim mrežama često postavlja fotografije na kojima nosi ekstravagantne ženske kreacije. 

U svojim javnim istupima glasno zagovara tjelesnu pozitivnost i smatra da je sve dozvoljeno dokle god se osoba osjeća ugodno u vlastitom tijelu: - Volim sebe takvog kakav jesam. Sretan sam i zadovoljan sa sobom. Uvijek sam govorio, ako se netko ne osjeća dobro u svom tijelu, neka učini nešto po tom pitanju. Ne osjećam se kao da sam u pogrešnom tijelu. Smatram da je ovo tijelo u kojem mi je suđeno biti. Ne osjećam potrebu za promjenom. Potpuno sam siguran u ono što želim. Osjećam se ugodno u vlastitoj koži i volim svoje tijelo - rekao je EJ jednom prilikom za E! News

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EJ Johnson (@ejjohnson_)

Svojoj obitelji priznao je da je gay neposredno prije nego što je postao punoljetan, dok se u javnosti otvorio prije 11 godina. Jedno vrijeme razmatrao je i opciju promjene spola, ali je na kraju od tog zahvata odustao te puno brige posvetio svom tijelu i izgubio puno kilograma. Magic Johnson isprva nije dobro prihvatio vijest da mu je sin homoseksualac, ali mu se brzo ispričao zbog nepromišljene inicijalne reakcije.

Galerija: Robert i Anica Kovač

Elizabeth Taylor Ball to End AIDS, in Beverly Hills
1/48

U međuvremenu je sa sinom izgradio odnos pun tolerancije i razumijevanja, a jednom prilikom je komentirao kako mu se sviđa njegov otrcani modni stil i da nema ništa protiv njega. - Hrabar je i dovoljno jak da svijetu pokaže tko je - stao je u sinovu obranu jedan od najboljih razigravača u povijesti košarke. Tijekom gostovanja u The Ellen Showu Johnson je izjavio: - Trudim se da za svoju djecu ne donosim odluke o tome što bi ona trebala biti ili što bih ja želio da postanu, već ih nastojim voljeti bez obzira tko su - zaključio je.

- Mogu biti muževan, mogu biti ženstven. Mogu raditi što god želim i biti uspješan u tome. Ako želim nositi haljinu, onda ću to učiniti. Ali ne želim to raditi cijelo vrijeme - reality zvijezda iskreno progovara o modnoj fluidnosti koja se mijenja ovisno o raspoloženju.

Vezani članci:  

 

Osim poznatog oca, EJ veliku popularnost može zahvaliti i reality showu "Rich kids of Beverly Hills" koji se snimao u četiri sezone i prikazivao od 2014. do 2016., a čiji je bio sudionik. Vrijedi istaknuti i da je Earvin začet samo nekoliko mjeseci nakon što je njegovom ocu dijagnosticiran HIV, ali se srećom rodio zdrav. 

Video: Nikolina Pišek uživala i plesala na partyju

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije