Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manekenka

FOTO Pogledajte atraktivnu nećakinju Lejle Filipović! Imaju nevjerojatnu sličnost

Foto: reuters
1/18
06.04.2024.
u 19:45

Manekenka i bivša misica Lejla FIlipović objavila je fotografiju svoje atraktivne nećakinje.

Bivša misica Lejla Filipović od nedavno se natječe u showu "Zvijezde pjevaju", a na društvenoj mreži Instagram često dijeli trenutke iz privatnog života. Sada je imala lijep razlog za podijeliti fotografiju sa svojom nećakinjom Selmom. Naime, njezina nećakinja proslavila je rođendan, a teta Lejla joj ga je i javno čestitala. - Sretan rođendan ljepotice tetkina - napisala je Lejla i pokazala svoju prekrasnu nećakinju. 

Atraktivna Lejla nedavno je podijelila i zajedničku fotografiju sa sestrama Amelom i Dženanom, a mnogi su primijetili da su sestre jako slične. Iako danas Filipović vodi sretan život sa suprugom Tarikom i sinovima Dinom i Armanom, u djetinjstvu joj i nije bilo idealno. Naime, Lejli i njezinim sestrama preminuo je otac dok su bile djevojčice, a svu brigu za njih preuzela je njihova majka Fehma Šehović. 

Tri sestre su jedna drugoj uvijek bile najveća podrška, a njihova je majka uvijek naporno radila kako bi mogla omogućiti im sve što im je potrebno. Podsjetimo, na Silvestrovo 2007. godine Tarik i Lejla izgovorili su sudbonosno 'da', a Lejla je nedavno o braku progovorila za IN magazin. 

"Često me to pitaju i ja kažem da se puno faktora poklopilo. Prije svega, nas dvoje smo jako slični, imamo iste interese, isti odgoj. Naravno, ljubav je najbitnija. Mislim da se u braku, kao i u svakoj vezi, kao i u prijateljstvu, kao i u obiteljskim odnosima, treba raditi, njegovati, zalijevati kao što se cvijeće zalijeva. Puno je tu rada, po meni je najbitnije poštovanje, razumijevanje i malo kompromisa, nećemo se lagati", ispričala je Lejla. 

 

Foto: Instagram

 

VEZANI ČLANCI: 

 

1/7

Nekoliko mjeseci nakon vjenčanja rodio se njihov sin Arman, a Lejla iz prvog braka s Dadom Majolijem ima sina Dinu, kojeg Tarik odgaja kao vlastito dijete. "Suprug i ja smo se neki dan sjetili kako su jučer kao mali trčali u pidžamicama, pa poklončići, pa igračke, a sada izlasci, društva, cure... Sve je to neki prirodan tok. Samo neka su sretni, zdravi i ispunjeni i neka u životu rade ono što ih veseli, a mi ćemo im biti podrška", rekla je Lejla o svojim sinovima. 

 

VIDEO: Jole o putovanju u Dubai: 'Sve je skupo, ali bitno mi je da djeca osjete različitost kultura'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije