Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaže da je slobodan

Haris Džinović otkrio da je spreman za novu ljubav: Tražim lijepe i pametne žene, nema ih previše

Beograd: Haris Džinović održao je koncert u Dva Jelena
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
1/28
05.04.2024.
u 09:10

Iz dana u dan ova brakorazvodna parnica postaje sve više nalik na sapunicu, a sada je pjevač dao novi intervju u kojem je progovorio o životu i ljubavi nakon razvoda.

Glavna tema u medijima u Srbiji ovih tjedana je razvod pjevača Harisa Džinovića i njegove supruge Meline. Iz dana u dan ova brakorazvodna parnica postaje sve više nalik na sapunicu, a sada je pjevač dao novi intervju u kojem je progovorio o životu i ljubavi nakon razvoda.

- Ja sam sada slobodan muškarac. Emotivno dostupan, a na mene ostavljaju dojam lijepe i pametne žene, nema ih previše! Mora biti normalna. Mora imati savjest, toleranciju i raditi. Ljubav može biti i dodir ruke, i kad se završi u krevetu... Žene moraju imati stav! Svi ljudi bi trebali imati stav - rekao je Haris.

Kaže da se osjeća odlično, no da mu nije lako ovo prebroditi. 

- Evo, vedar sam, nasmijan, ja sam odlično. Ovo me je poremetilo za posao... Završilo se, srećom, sve brzo. Nije lako ovo prebroditi. Rasturila se porodica. Godinu dana, možda i jače, sam novi čovjek. Ono što te ne ubije, ono te ojača! - dodao je on nakon toga za srpsku TV Prvu.

VEZANI ČLANCI:

 

 

Otkrio je da je uporan kad mu se svidi neka žena. 

- Kad mi se žena dopadne ja sam uporan. Što me briga koliko ima godina, koliko je mlađa... Bilo nam je dobro. Izrodili smo djecu i nastavili dalje. Melina je bila ljubomorna kao pas. Pokazivala je to. E sad, koliko je to bilo namješteno, koliko se pravila, ne znam, ali je izgledalo iskreno - naglasio je Haris.

FOTO Osvanule nikad viđene fotografije Harisa i Meline Džinović, bivša supruga pjevača plijeni izgledom

Beograd: Haris Džinović održao je koncert u Dva Jelena
1/17

Kaže da su djeca ostala s njim, a da se Melina odselila, te da ne zna zašto je to napravila. 

- Tko je bolji roditelj? Ne bih pričao sad to. Jasno je... Djeca su sa mnom, ona se odselila. Ne znam zašto je to napravila. Što ljude briga kako je prolazim kroz ovo... To treba biti u četiri zida! Ne dam da se čačka u moju privatnost! - zaključio je glazbenik.

VIDEO Baka Zorana Milanovića 15 godina skrivala veliku tajnu o njemu! Majka mu nije imala lak život

Komentara 3

Avatar rondo
rondo
10:46 05.04.2024.

Lijepe i pametne? Valjda igra na onu "suprotnosti se privlače"?

DO
doktorica
11:37 05.04.2024.

pametnjaković

Avatar ćaćasenevraća
ćaćasenevraća
11:22 05.04.2024.

" ... nema ih puno ... ". I nakon ovakve izjave javit će mu se njih barem 1000 . E moje drage žene !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije